Kleuren

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Verschillende kleuren boxsprings

Boxsprings zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan wit, zwart, grijs, beige, antraciet maar ook (donker)blauw, roze, groen, taupe en zilver. Bij Boxspring Gekte kun je een boxspring kopen met jouw kleur naar wens. Veel van onze boxsprings zijn verkrijgbaar in antraciet/zwart. Maar ook hebben we een boxspring die verkrijgbaar is in maar liefst negen kleuren waaronder roze, lichtblauw, donkerblauw en groen. Dankzij deze kleuren zijn onze boxsprings in veel verschillende slaapkamerinterieurs in te passen. Meer over het combineren van een boxspring in bijvoorbeeld wit, zwart, grijs, beige en antraciet lees je op deze pagina.

Witte boxspring

Een witte boxspringzie je vaak terug bij luxe bedden. Een boxspring die wit is, past ideaal bij een slaapkamer met lichte muren. Maar ook wanneer jejuist donkere muren of een donkere vloer heeft, kan een witte boxspring zorgen voor een mooi contrast. Een witte boxspring kopen is op dit moment nog niet mogelijk bij Boxspring Gekte. Wij hebben momenteel geen boxspring met witte kleur in ons assortiment. Bij ons vind je boxsprings in het grijs, zwart, antraciet en taupe. Wel zijn wij altijd bezig om ons assortiment uit te breiden, houdt onze social media en website dus in de gaten voor witte boxsprings in de toekomst.

Boxspring grijs

Een boxspring grijs of antraciet wordt in vele verschillende slaapkamers gebruikt. Bij Boxspring Gekte hebben we de grijze boxsprings Kelt en Livorno. Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit boxsprings die antraciet zijn. Een antraciete boxspring is de meest verkochte boxspring, terwijl de grijze boxspring in een flinke opmars bezig is. Het voordeel van onze grijze boxsprings is dat deze ook in grotere lengtematen te krijgen zijn zoals 210 of 220 centimeter. Een antraciete of grijze boxspring kopen doe je natuurlijk bij Boxspring Gekte!

Zwarte boxspring

Een zwarte boxspring is de beste keuze wanneer je voor een stoer en robuust model wilt gaan. Met een boxspring in het zwart maak je een duidelijk statement in de slaapkamer. Het bed zal je uitnodigen om er heerlijk op neer te ploffen. Wij hebben antraciete/zwarte boxsprings in verschillende stijlen en maten. Dit zorgt ervoor dat er altijd voor jou een model bij zit. Online jouw zwarte boxspring kopen doe je bij Boxspring Gekte, bij ons vind je alleen maar comfortabele bedden.

Boxspring beige

Een boxspring van beige kleur? Ga dan voor een van de boxsprings uit de Primaviera Deluxe collectie. De Kelt en Livorno zijn naast het grijs en antraciet/zwart ook te verkrijgen in het beige/taupe. Een beige boxspring heeft een warme uitstraling. Zeker in combinatie met een bijpassend dekbedovertrek geef je jouw slaapkamer een warm gevoel met een boxspring die beige is.

Roze boxspring

Op zoek naar een roze boxspring? Bij Boxspring Gekte hebben we een roze boxspring die verkrijgbaar is in zowel een persoons als twee persoons boxspring. Hierdoor is dit bed ook ideaal voor op de kinderkamer. Een boxspring in roze kleur geeft direct een gezellige uitstraling aan de slaapkamer. Het zorgt ervoor dat je een warme uitstraling geeft aan de slaapkamer. Bekijk de roze een persoons boxspring of roze tweepersoons boxspring.

Blauwe boxspring

Bij Boxspring Gekte hebben we twee kleuren blauwe boxsprings, een lichtblauwe en donker blauwe variant. De blauwe boxsprings zijn verkrijgbaar in zowel een persoons als tweepersoons variant. Daarnaast is de tweepersoons variant ook nog te krijgen als extra lange boxspring van 210 of 220 cm in lengte. Hierdoor is er voor iedere kamer wel een blauwe boxspring te vinden. Bekijk de blauwe een persoons boxspring of blauwe tweepersoons boxspring op onze website.

Groene boxspring

Een groene boxspringzal niet in elke slaapkamer staan, maar als die wel past dan geeft het een onwijs gave uitstraling. De groene boxspring bij Boxspring Gekte is net als de roze en blauwe boxspring verkrijgbaar in een eenpersoons en tweepersoons variant beschikbaar en in diverse lengtematen zoals 200, 210 en 220 cm. Bekijk de groene eenpersoons boxspring of de groene tweepersoons boxspring in ons assortiment.

Bij Boxspring Gekte kun je helaas niet terecht voor een witte boxspring maar een boxspring in het zwart, antraciet, grijs of beige vind je wel in ons assortiment! Bekijk onze goedkope boxsprings of onze boxspring aanbiedingen voor een goedkoop bed of bekijk ons volledige assortiment.