Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Filters weergeven
DREAMHOUSE - Bergamo Comfort Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Bergamo Comfort Boxspring

From: 390.00

Boxspring Bergamo Comfort Boxspring

Wilt u in de nachten ook lekker tot rust komen? Dan is de Boxspring Bergamo Comfort Boxspring de partner die u zoekt! Als u ook lekker tot rust wilt komen, dan is het wel belangrijk dat u beschikt over een comfortabel bed.

Lekker slapen vanavond?

Dan is de Boxspring Bergamo Comfort Boxspring het ideale bed voor u!
DREAMHOUSE - Bergamo POCKET Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Bergamo POCKET Boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Elektrische Boxspring Modern Brussel
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Boxspring Modern Brussel

From: 560.00

Elektrische Boxspring Modern Brussel

Is het tijd voor een nieuw bed? Heb je misschien al een boxspring overwogen? Als je wilt genieten van een goede nachtrust dan is de Elektrische Boxspring Modern Brussel het antwoord op je vraag. De boxspring is namelijk een perfecte invulling in je slaapkamer. Je kunt nu in alle rust genieten van een goed boek of een ontspannende film!

Een goede nachtrust doet wonderen!

Elektrische Boxspring Modern Brussel zorgt voor de ideale nachtrust!
DREAMHOUSE - Modern Amsterdam
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern Amsterdam

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern Amsterdam

Bent u ook toe aan een elektrische boxspring? Dan is de Boxspring Elektrische Modern Amsterdam allicht iets voor u! Als u opzoek bent naar de topper tussen de boxsprings, zoek dan vooral niet verder!

Lekker slapen met elkaar?

De Boxspring Elektrische Modern Amsterdam zorgt er namelijk voor dat u kunt genieten van uw welverdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern London
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern London

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern London

Wilt u ook genieten van een welverdiende nachtrust? Dan is de Boxspring Elektrische Modern London uw partner in de nacht! Als u lekker wilt ontspannen en goed wilt uitrusten dan zoekt u de boxspring topper!

Lekker uitrusten tijdens de nacht!

Boxspring Elektrische Modern London zorgt voor de ideale nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern NY
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern NY

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern NY

Ben je ook toe aan een heerlijke nachtrust? Dan is de Boxspring Elektrische Modern NY misschien wel de boxspring die u zoekt! Want als je lekker wilt slapen, dan wil je dit zo snel mogelijk gaan ervaren. Als je heerlijk wilt ontspannen wil je dit natuurlijk wel in klasse doen!

Zin om al lekker te gaan slapen vanavond?

De Boxspring Elektrische Modern NY is de boxspring die u zal laten genieten van een goede nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern Paris
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern Paris

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern Paris

Wilt u ook genieten van een welverdiende nachtrust? Boxspring Elektrische Modern Paris zorgt dat u weer rustig kunt slapen in de nacht!

Lekker uitrusten vanavond?

Boxspring Elektrische Modern Paris zorgt voor de wel verdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Gustavo COMFORT boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Gustavo COMFORT boxspring

From: 390.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Gustavo COMFORT boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Gustavo POCKET boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Istanbul COMFORT Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Istanbul COMFORT Boxspring

From: 390.00

Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring

Wilt u ook genieten van een heerlijke nachtrust? Dan is de Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring allicht iets voor u! Als u na een lange dag werken thuis komt, dan is het wel zo fijn als u kunt genieten van een goede boxspring.

Tot rust komen in de nacht!

Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring, zorgt voor de welverdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Istanbul COMFORT Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Istanbul POCKET Boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Modern Amsterdam
Sluiten

DREAMHOUSE – Modern Amsterdam

From: 300.00

Boxspring Modern Amsterdam

Wilt u ook eens lekker slapen in de aankomende maanden? Dan is allicht de Boxspring Modern Amsterdam het nieuwe bed wat u zoekt! Als u lekker wilt genieten van een goede nachtrust dan is dit de boxspring die u zoekt!

Lekker gezellig samen op bed?

Boxspring Modern Amsterdam is de boxspring zie ervoor gaat zorgen dat u samen lekker lang zult genieten van je welverdiende nachtrust!

Een boxspring van 180×200 kopen? Dat is een goed idee. Door het formaat heb je heerlijk de ruimte. Een bed met het formaat van 180 bij 200 cm is de gangbare maat voor een tweepersoonsbed. Dit bed is breed genoeg om met je partner in te slapen zonder dat je last van elkaar hebt. Bij Boxspring Gekte kan je ook goedkope boxsprings van 180×200 bestellen voor een top prijs.

Benieuwd naar ons assortiment boxsprings van 180×200? Bekijk ons hele assortiment op de site.

Queen size boxspring

Een boxspring van 180×200 staat ook wel bekend als een queen size bed. Deze vind je vaak terug in hotels. Altijd al een hotelbed op je eigen slaapkamer willen hebben? Dat is nu mogelijk, bestel een boxspring van 180×200 en slaap voortaan alsof je in een luxehotel ligt. Door onze goedkope boxsprings kunnen veel mensen genieten van dit comfort. De bedden zijn in verschillende stijlen te verkrijgen dus is er voor iedereen wel wat te vinden. Heb jij jouw stijl boxspring gevonden? Fijn, met een paar simpele stappen kan je deze boxspring van 180 bij 200 kopen en staat hij binnenkort bij jou in je slaapkamer.

Boxspring 180×200 bestellen

Wil jij een goedkope boxspring van 180×200 bestellen? Kijk dan naar het assortiment van Boxspring Gekte en zoek het bed voor jou. Je kan gaan voor een boxspring aanbieding of voor het nieuwste model met de nieuwste functionaliteiten. Wil je een luxer uiterlijk? Ga dan voor een boxspring van 180×200 met een hoofdbord. Hierdoor wordt het bed groter maar ook de uitstraling luxer. Daarnaast kan je er lekker tegen aan zitten als je in je bed televisie wil kijken of nog wat wilt lezen. Als je een boxspring wil kopen bij Boxspring Gekte, dan koop je een zo goed als complete boxspring. Je hoeft alleen nog maar de kussens en deken(s) te bestellen bij je boxspring.

Goedkope boxspring

Bij Boxspring Gekte kan je goedkope boxspring bedden van 180×200 bestellen. Deze bedden zijn altijd van goede kwaliteit en gaan lang mee. Twijfel je welk formaat boxspring je wil kopen? Bedenk dan de ruimte die jij of je partner nodig heeft in bed. In een queen size bed heb je veel ruimte als je dit nodig vindt maar je kan altijd dichter bij elkaar gaan liggen.

Overtuigd van een boxspring van 180 bij 200? Bestel dan snel en kijk uit naar het comfort.