Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 180×220

Op zoek naar een grote boxspring? Ga dan voor een boxspring 180×220. Deze boxspring is het grootste in het assortiment van Boxspring Gekte. In de breedte is het echt een 2 persoons boxspring en de lengte zorgt ervoor dat bijna iedereen met z’n voeten binnenboord kan blijven. Bekijk direct ons assortiment boxsprings.

Verschillende soorten boxsprings

Bij Boxspring Gekte hebben we diverse soorten boxsprings van 180×220 maar ook andere maten. Zo hebben van ook kortere varianten zoals de 180×200 en 180×210. Wil je wel graag de lengte houden maar is 180 te breed voor jouw slaapkamer? Dan kun je bij ons ook een boxspring van 140×220 of 160×220 bestellen. Maar natuurlijk hebben we nog veel meer verschillende maten maar ook soorten boxsprings. Voor iedere slaapkamer is er wel een boxspring te vinden in ons assortiment.

Zo hebben wij elektrische verstelbare boxsprings voor als je op zoek bent naar het ideale bed om in tv te kijken of nog wat te lezen. Bovendien kan een elektrisch verstelbaar bed het in- en uitstappen ook vereenvoudigen, ideaal als je wat ouder bent maar wel graag het comfort van een boxspring wilt ervaren. Bovendien bieden onze boxsprings een hoge instap. Ook dit maakt het eenvoudiger om in en uit te stappen. Wanneer je op zoek bent naar een praktische boxspring, kun je bij ons terecht voor een boxspring met opbergruimte. Deze bedden hebben een holle box waar je van alles in kunt opbergen. Zo creëer je veel opbergruimte zonder ruimte in je kamer op te geven, iedereen heeft ten slotte een bed nodig.

Voor een goedkope 180×220 boxspring ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben diverse aanbiedingen maar ook standaard goedkope boxsprings. Hierdoor kan iedereen genieten van het comfort dat een boxspring biedt. Dat is dan ook het doel van Boxspring Gekte: Iedereen het comfort van een boxspring laten ervaren.

180×220 boxspring kopen

Wil je een boxspring van 180×220 kopen? Kies dan het model naar keuze bij Boxspring Gekte. Ga je voor een boxspring van Maison Interiors? Dan profiteer je van korte levertijden omdat deze prachtige boxsprings gemaakt worden in Nederland waardoor je al snel kunt liggen en genieten van je nieuwe bed. Het fijne is dat je gratis 60 dagen kunt proefslapen op jouw nieuwe 180×220 boxspring. Zo weet je precies of het bed goed is voor jou en kun je rustig bedenken en wennen aan het nieuwe bed. Bekijk direct het assortiment boxsprings van Boxspring Gekte en maak jouw keuze voor je nieuwe boxspring.

Shopping cart

close
Scroll To Top