Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 180×220

Een extra lange kingsize boxspring kopen? Ga dan voor de 180×220 boxspring. Boxspring Gekte is de online aanbieder met het beste assortiment. Hier vind je talloze bedden tegen de laagste prijzen. Waarom wij de beste aanbieder zijn? En waarom wij onze modellen van 180cm bij 220cm zo goedkoop kunnen bieden? Lees hieronder verder en we vertellen je er meer over! 

De goedkoopste aanbieder van verlengde boxsprings 

Boxspring Gekte biedt extra lange boxsprings tegen bodemprijzen. Wij zijn met recht de goedkoopste aanbieder binnen dit assortiment te noemen: al vanaf €499,- heb je een boxspring van 180cm bij 220cm. Wij kunnen deze lage prijzen hanteren door onze unieke, online aanpak. Je vindt ons niet terug op dure meubelboulevards. Wij hebben ook geen enorme showrooms, zo groot als een loods. En nee, ook geen tientallen gladde verkopers die jou het duurste bed aansmeren. Wij werken enkel online en met echte vakmensen. Heb jij namelijk een vraag als je over onze webshop struint? Je hoeft hem alleen maar in de chat in te vullen en een specialist staat je á la minute te woord. 

Ondanks de goede service wil je natuurlijk het bed eerst proberen, voordat je hem koopt. Is de 180×220 boxspring namelijk wel het juiste formaat? Ook hier hebben wij dé oplossing voor gevonden: thuis proefliggen en zelfs proefslapen. We bezorgen de boxspring gratis bij jou thuis, waarna je hier tot 60 dagen op proef kunt slapen. Is het toch niet helemaal naar wens, dan stuur je jouw bestelling gewoon terug. Wij storten het aankoopbedrag na ontvangst van de bestelling vervolgens gewoon terug op jouw rekening. 

Boxsprings van 180 bij 220 in alle vormen en maten

Je wilt een 180×220 boxspring kopen omdat een bed in ‘normale’ lengte niet lang genoeg is. In Nederland is een volwassen man al gauw boven de 1.85. Een normale boxspring van 180×200 is dan ook al gauw niet lang genoeg. Gelukkig bieden wij tweepersoons boxsprings in alle vormen en maten. Te beginnen met alternatieve maten. Zo kan het zijn dat een Kingsize boxspring te breed is, of dat 220cm lang niet in de slaapkamer past. Hier zijn dan ook enkele alternatieven: 

Tevens bieden wij boxsprings in diverse uitvoeringen. Zo kies je uit uitvoeringen met een verschillend aantal pocketveren, een ander materiaal topdekmatras, een variant met of zonder hoofdbord en meer. Daarbij bieden wij ook diverse ‘bijzondere’ varianten: 

Waaruit bestaat een complete 180×220 boxspring? 

Wist je dat het eigenlijk helemaal geen ‘boxspring’ is, maar een ‘boxspring-combinatie’. Een boxspring is eigenlijk alleen maar de box, terwijl dit soort bed bestaat uit nog veel meer onderdelen. Spreek je over een complete boxspring, dan heb je het over de volgende ingrediënten: 

  • Frame: de buitenkant van het geheel. Kan gezien worden als de fundering. Beschikbaar in solide houten uitvoering of in kunststof. 
  • Box:de basis van de boxspring. Deze kan leeg zijn, of met opbergruimte. De elektrische variant heeft een speciale bodem. 
  • Hoofdbord en voetbord: Doen veel voor het aangezicht van de boxspring-combinatie. Beschikbaar in klassiek vlakke variant, maar ook in gecurvde variant of met handgeknoopte patronen. 
  • Poten: hierop staat het frame en de box. Deze zijn vaak in verschillende materialen beschikbaar: hout, kunststof of chroom. 
  • Topdekmatras: het matras dat de twee ‘losse’ bedden met elkaar verbindt en er een boxspring van maakt. Dit topdekmatras bestaat vaak uit een speciaal scherm en is even lang als jouw bed. Heb je een verlengde kingsize variant van 180cm bij 220cm, dan is jouw matras hetzelfde formaat. 

Wat een Gekte: Aanbiedingen in de boxspring outlet! 

We doen onze naam eer aan en hebben een speciaal ingerichte outlet. Hierin vind je ook onze 180×220 boxsprings terug. En dat inclusief unieke aanbiedingen. Voor de verlengde kingsize uitvoeringen loopt de korting op tot wel 53%. LET OP: de aanbieding verandert wekelijks. Houd onze online beddenwinkel dan ook goed in de gaten en wie weet is jouw favoriete boxspring volgende week wel in de sale! 

Bestel vandaag nog jouw 180×220 boxspring

Kortom: de goedkoopste boxsprings in 180×220 formaat. De beste service, gratis thuisbezorgd en tot 60 dagen proefslapen. Op die manier weet je zeker dat je het bed van jouw dromen vindt. Bekijk daarom direct onze collectie kingsize bedden en bestel vandaag nog! 

Shopping cart

close
Scroll To Top