Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 180×220 kopen

De grootste boxspring van 180×220 kopen? Dat is bij ons mogelijk. Dit is het langste bed dat we verkopen of het nu om tweepersoons, twijfelaar of eenpersoons bedden gaat. Deze langste queensize boxspring geeft heel veel ruimte, zowel in de breedte als in de lengte. Dit is erg fijn voor de langere mensen. De kortere maten hierin zijn 180×200 en 180×210. Maar heb je deze ruimte niet? Bekijk dan ons smallere tweepersoons 160×220  model. Wil je een goedkope boxspring kopen of liever een luxe model in de aanbieding bestellen? Het kan allemaal bij Boxspring Gekte. 

Benieuwd naar de grote boxsprings van 180×220? Bekijk het assortiment op onze site.

Extra grote boxspring

Voor de meeste mensen zal een boxspring van 180 bij 220 te groot zijn. Hij past misschien niet in de slaapkamer of ze hebben al deze ruimte niet nodig. Voor mensen boven de 195 cm is een bed met een lengte van 220 cm wel aan te raden. Ook deze grote bedden zijn te bestellen in verschillende modellen en dit zorgt ervoor dat er voor veel mensen wel een model tussen zit. Door onze goedkope boxsprings kunnen veel mensen een boxspring kopen. Heb je de queensize boxspring van jouw dromen bij ons gevonden? Mooi! Binnen een paar simpele kan je deze boxspring van 180×220 kopen en staat hij binnenkort bij jou in de slaapkamer.

Soorten boxsprings

Bij Boxspring Gekte hebben we verschillende boxsprings van 180×220. Simpele, goedkope boxsprings met een simpele box en matras tot luxe bedden die elektrisch verstelbaar zijn. Wanneer er nieuwe modellen binnenkomen, dan zullen de oudere queensize boxsprings in de aanbieding gaan. Hierdoor kan je een luxer bed bestellen voor een lagere prijs. Bekijk de langste soorten die Boxspring Gekte aanbiedt en overleg met je partner welke boxspring je wil kopen.

Boxspring 180×220 in de aanbieding bestellen

Altijd al een goedkope boxspring van 180 bij 220 willen bestellen? Dit is nu eindelijk mogelijk! Bekijk ons hele assortiment bedden in de aanbieding en zoek degene uit die bij jouw slaapkamer past. Ga voor een boxspring aanbieding om wat geld te besparen of wil je toch een luxer model kopen die elektrisch verstelbaar is en de nieuwste functies heeft? Een elektrisch verstelbare boxspring van deze afmetingen biedt extra comfort bij het kijken naar de televisie vanuit bed of het lezen van een boek of tijdschrift. Wil je de langste queensize boxspring bestellen? Bekijk ons assortiment en vind jouw vaste of elektrisch verstelbare bed.

Voor al onze boxsprings van 180×220 in de aanbieding kijk je verder op onze site.

Shopping cart

close
Scroll To Top