Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Filters weergeven
DREAMHOUSE - Bergamo Comfort Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Bergamo Comfort Boxspring

From: 390.00

Boxspring Bergamo Comfort Boxspring

Wilt u in de nachten ook lekker tot rust komen? Dan is de Boxspring Bergamo Comfort Boxspring de partner die u zoekt! Als u ook lekker tot rust wilt komen, dan is het wel belangrijk dat u beschikt over een comfortabel bed.

Lekker slapen vanavond?

Dan is de Boxspring Bergamo Comfort Boxspring het ideale bed voor u!
DREAMHOUSE - Bergamo POCKET Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Bergamo POCKET Boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Elektrische Boxspring Modern Brussel
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Boxspring Modern Brussel

From: 560.00

Elektrische Boxspring Modern Brussel

Is het tijd voor een nieuw bed? Heb je misschien al een boxspring overwogen? Als je wilt genieten van een goede nachtrust dan is de Elektrische Boxspring Modern Brussel het antwoord op je vraag. De boxspring is namelijk een perfecte invulling in je slaapkamer. Je kunt nu in alle rust genieten van een goed boek of een ontspannende film!

Een goede nachtrust doet wonderen!

Elektrische Boxspring Modern Brussel zorgt voor de ideale nachtrust!
DREAMHOUSE - Modern Amsterdam
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern Amsterdam

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern Amsterdam

Bent u ook toe aan een elektrische boxspring? Dan is de Boxspring Elektrische Modern Amsterdam allicht iets voor u! Als u opzoek bent naar de topper tussen de boxsprings, zoek dan vooral niet verder!

Lekker slapen met elkaar?

De Boxspring Elektrische Modern Amsterdam zorgt er namelijk voor dat u kunt genieten van uw welverdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern London
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern London

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern London

Wilt u ook genieten van een welverdiende nachtrust? Dan is de Boxspring Elektrische Modern London uw partner in de nacht! Als u lekker wilt ontspannen en goed wilt uitrusten dan zoekt u de boxspring topper!

Lekker uitrusten tijdens de nacht!

Boxspring Elektrische Modern London zorgt voor de ideale nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern NY
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern NY

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern NY

Ben je ook toe aan een heerlijke nachtrust? Dan is de Boxspring Elektrische Modern NY misschien wel de boxspring die u zoekt! Want als je lekker wilt slapen, dan wil je dit zo snel mogelijk gaan ervaren. Als je heerlijk wilt ontspannen wil je dit natuurlijk wel in klasse doen!

Zin om al lekker te gaan slapen vanavond?

De Boxspring Elektrische Modern NY is de boxspring die u zal laten genieten van een goede nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern Paris
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern Paris

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern Paris

Wilt u ook genieten van een welverdiende nachtrust? Boxspring Elektrische Modern Paris zorgt dat u weer rustig kunt slapen in de nacht!

Lekker uitrusten vanavond?

Boxspring Elektrische Modern Paris zorgt voor de wel verdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Gustavo COMFORT boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Gustavo COMFORT boxspring

From: 390.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Gustavo COMFORT boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Gustavo POCKET boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Istanbul COMFORT Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Istanbul COMFORT Boxspring

From: 390.00

Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring

Wilt u ook genieten van een heerlijke nachtrust? Dan is de Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring allicht iets voor u! Als u na een lange dag werken thuis komt, dan is het wel zo fijn als u kunt genieten van een goede boxspring.

Tot rust komen in de nacht!

Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring, zorgt voor de welverdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Istanbul COMFORT Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Istanbul POCKET Boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Modern Amsterdam
Sluiten

DREAMHOUSE – Modern Amsterdam

From: 300.00

Boxspring Modern Amsterdam

Wilt u ook eens lekker slapen in de aankomende maanden? Dan is allicht de Boxspring Modern Amsterdam het nieuwe bed wat u zoekt! Als u lekker wilt genieten van een goede nachtrust dan is dit de boxspring die u zoekt!

Lekker gezellig samen op bed?

Boxspring Modern Amsterdam is de boxspring zie ervoor gaat zorgen dat u samen lekker lang zult genieten van je welverdiende nachtrust!

De grootste boxspring van 180×220 kopen? Dat is bij ons mogelijk. Dit is het langste bed dat we verkopen. Een boxspring van 180 bij 220 geeft heel veel ruimte, zowel in de breedte als in de lengte. Dit is erg fijn voor de langere mensen. Wil je een goedkope boxspring kopen of liever een luxe model in de aanbieding bestellen? Het kan allemaal bij Boxspring Gekte.

Benieuwd naar de grote boxsprings van 180×220? Bekijk het assortiment op onze site.

Extra grote boxspring

Voor de meeste mensen zal een boxspring van 180 bij 220 te groot zijn. Hij past misschien niet in de slaapkamer of ze hebben al deze ruimte niet nodig. Voor mensen boven de 195cm is een bed met een lengte van 220cm wel aan te raden. Ook deze grote bedden zijn te bestellen in verschillende modellen en dit zorgt ervoor dat er voor veel mensen wel een model tussen zit. Door onze goedkope boxsprings kunnen veel mensen een boxspring van 180×220 kopen. Heb je de boxspring van je dromen bij ons gevonden? Mooi! Binnen een paar simpele kan je deze boxspring van 180×220 kopen en staat hij bij jou in de slaapkamer.

Soorten boxsprings van 180 bij 220

Bij Boxspring Gekte hebben we verschillende boxsprings van 180 bij 220. Simpele, goedkope boxsprings met een simpele box en matras tot luxe bedden die elektrisch verstelbaar zijn. Wanneer er nieuwe modellen binnenkomen, dan zullen de oudere boxsprings in de aanbieding gaan. Hierdoor kan je een luxer bed bestellen voor een lagere prijs. Bekijk de soorten die Boxspring Gekte aanbiedt en overleg met je partner welke boxspring jullie willen kopen.

Boxspring 180×220 bestellen

Altijd al een goedkope boxspring van 180 bij 220 willen bestellen? Dit is nu eindelijk mogelijk! Bekijk ons hele assortiment bedden en zoek degene uit die bij jouw slaapkamer past. Ga voor een boxspring aanbieding om wat geld te besparen of wil je toch een luxer model kopen die elektrisch verstelbaar is en de nieuwste functies heeft. Een elektrisch verstelbare boxspring van 180×220 biedt extra comfort bij het kijken naar de televisie vanuit bed of het lezen van een boek of tijdschrift. Wil jij zo’n boxspring van 180 bij 220 bestellen? Bekijk ons assortiment en vind jouw elektrische bed.

Voor al onze boxsprings van 180×220 kijk je verder op onze site.