Over Boxspring Gekte

Bij Boxspring Gekte zetten wij de klant op nummer één en gunnen we iedereen een boxspring. Wij bieden iedereen uit Nederland kwaliteit boxsprings tegen scherpe prijzen. Doordat wij alleen online onze boxsprings aanbieden en dus geen loods hoeven te betalen, kunnen wij onze boxspring bedden voor scherpe prijzen aanbieden. Dit geldt voor al onze boxsprings, van een vlakke boxspring van 140x200cm tot aan elektrische boxsprings van 180x220cm.

senioren in bed

Boxspring Gekte heeft zich volledig op de boxspring markt gestort en hierdoor hebben we ondertussen al meer dan 10 jaar ervaring met het adviseren van onze klanten. Wij zijn dagelijks bezig om ons assortiment en website te verbeteren om je als consument nog beter van dienst te zijn. Dit heeft er mede voor gezorgd dat onze website nog gebruiksvriendelijker is geworden voor je als klant. Daarnaast zijn onze boxspring specialisten continu op zoek naar de mooiste en nieuwste boxsprings voor een lage prijs. Hierdoor kunnen wij je goede deals blijven aanbieden. Als laatste hebben wij dagelijks contact met onze leverancier. Hiermee kunnen wij de bestelde producten zo snel mogelijk aan jou leveren.

Heb je met jouw onderneming interesse in de boxspring bedden van Boxspring Gekte? Ook voor bedrijven die in grote aantallen boxsprings af willen nemen kunnen terecht bij Boxspring Gekte. Of je nou een hotel, groepsaccommodatie, hostel of bed and breakfast heeft, wij staan voor je klaar. Het grootste gedeelte van onze collectie kunnen wij ook in grote hoeveelheden leveren. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met ons via info@boxspringgekte.nl of gebruik het contactformulier op onze contactpagina.