Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 180×210

Op zoek naar een ruime boxspring die nog wat ruimer is? Ga dan voor een boxspring 180×210. Met de grote breedte maat en extra lengte heb je meer dan voldoende ruimte om met twee personen in de boxspring te liggen zonder elkaar in de weg te zitten tijdens het slapen. Bovendien zorgt de extra lengte ervoor dat ook de langere mensen in de boxspring kunnen liggen zonder dat hun voeten uitsteken. Heb je net geen ruimte voor een 180×210 boxspring? Ga dan voor de kingsize boxspring van 180×200. Ook dan geniet je van veel ruimte, alleen is het bed iets korter. Ben je nog langer en heb je eigenlijk een nog langere boxspring nodig? Bekijk dan onze 180×220 boxsprings. Bekijk direct onze collectie boxsprings.

Verschillende stijlen boxsprings

Bij Boxspring Gekte vind je verschillende boxsprings 180×210. Zo hebben we goedkope boxsprings zodat iedereen kan genieten van het comfort dat een boxspring biedt. Maar ook als je op zoek bent naar hoge kwaliteit voor een scherpe prijs kun je bij ons terecht. Dankzij onze boxspring aanbiedingen kun je kwalitatief hoogwaardige bedden kopen tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben wij ook boxsprings van Maison Interiors. Deze bedden worden gemaakt in Nederland en bieden daardoor een hoge kwaliteit maar toch scherpe prijs en een snelle levertijd! Zo lig jij binnenkort op je boxspring van 180×210 te genieten van het comfort dat een boxspring te bieden heeft.

Bij Boxspring Gekte hebben we naast de standaard vlakke boxsprings van 180×210 ook andere soorten boxsprings. Zo hebben wij verschillende elektrische boxsprings zodat je met veel comfort tv kan kijken of iets kan lezen in je bed zonder dat je allemaal extra kussens nodig hebt ter ondersteuning. Maar we hebben ook meer praktische bedden. Heb je geen ruimte meer voor kasten maar wil je toch graag wat extra opbergruimte? Ga dan voor een boxspring met opbergruimte om alle ruimte in je slaapkamer optimaal te benutten. Heb je geen ruimte voor een boxspring van 180×210? Wil je toch genieten van de extra lengte? Dan kun je bij ons ook terecht voor boxsprings van 140×210 en 160×210. Deze boxsprings zijn ideaal voor als je geen 180 kwijt kunt maar toch extra lengte wilt.

Boxspring 180×210 kopen

Een boxspring van 180×210 kopen, doe je natuurlijk bij Boxspring Gekte. Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen is waar wij voor staan. Niet alleen door onze uitstekende aanbiedingen maar ook door ons uitgebreide aanbod met goedkope boxsprings van 180×210. Zo kan iedereen genieten van alles dat een boxspring te bieden heeft. Denk daarbij aan extra comfort en daardoor een betere nachtrust. Hierdoor zul je energieker wakker worden en beleef je meer plezier aan je dagen. De boxspring heeft een hoge instap waardoor ook voor ouderen een boxspring de ideale keuze is. Doorgaans is de instaphoogte tussen de 60 en 65 centimeter. Dit betekent dat je eenvoudig in en uit je boxspring kan stappen, zonder last te krijgen van diverse pijntjes. Ideaal toch? Bestel nu jouw 180×210 boxspring bij Boxspring Gekte.

Shopping cart

close
Scroll To Top