Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 180×210 kopen

Ben je lang en wil je een boxspring van 180×210 kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Boxspring Gekte heeft goedkope boxsprings van dit formaat en ook verschillende boxspring aanbiedingen. Deze tweepersoons, twijfelaar en eenpersoons bedden zijn eenvoudig te bestellen. Dit formaat bed is geschikt voor mensen die lang zijn en met hun voeten buiten het bed komen als ze in een 180×200 model slapen. Is dit ook het geval als het bed 210 cm is? Bekijk dan onze 180×220 modellen. Voor tweepersoons modellen die variëren wat smaller zijn voor in een kleine slaapkamer je hier eens kijken, 160×210.

Geïnteresseerd in ons aanbod boxsprings van 180×210? Kijk naar al onze modellen op onze site en koop jouw boxspring.

Boxspring 180×210 kopen voor grotere mensen

Een boxspring van 180×210 is voor de langere mensen of als je graag een extra lang bed wil. De lengte van 210 wordt al aangeraden voor mensen langer dan 185cm. Bij zo’n groot bed zijn een aantal dingen erg belangrijk. De boxspring moet goede vering hebben. Daarnaast is een goede topper ook erg belangrijk. Al onze goedkope boxsprings van 180×210 zijn voorzien van deze opties. Wil je een lange boxspring kopen van dit queensize formaat, ga dan goed na of het in je slaapkamer past. Een boxspring neemt veel ruimte in beslag, zeker als er nog een hoofdbord aan zit. Als je een boxspring gaat bestellen bedenk dan dat het hoofdbord ook naar boven moet en of het dus door het trapgat past. Zo niet, koop dan een boxspring zonder hoofdbord.

Boxspring 180×210 bestellen

Wil je een goedkope boxspring van 180×210 bestellen? Bekijk dan het assortiment van Boxspring Gekte. We hebben veel goedkope boxsprings en aanbiedingen. Toch meer luxe en functies? Kijk dan bij het reguliere assortiment. Hier vindt je ook boxsprings die elektrisch verstelbaar zijn. Wil je een luxere look van jouw queensize boxspring? Neem dan een bed met hoofdbord en voeteneinde. Ook deze lange boxsprings kan je kopen bij Boxspring Gekte. 

Direct een goedkope boxspring 180×210 kopen!

Bij Boxspring Gekte kan je goedkope boxspring bedden van 180×210 bestellen. Deze bedden zijn altijd van goede kwaliteit en gaan lang mee. Twijfelt je welk formaat boxspring je wil kopen? Bedenk dan de ruimte die jij of je partner nodig heeft in bed. Een bed met een lengte van 210 wordt aangeraden voor alle mensen boven de 185cm. Hiermee kom je niet meer met je voeten buiten de boxspring. Wilt je niet met je voeten buiten je bed komen maar is 180 te breed? Bekijk dan onze normale 160×210 modellen. 

Wil je een lang en ruim bed? Kijk dan naar onze queensize boxsprings van 180×210.

Shopping cart

close
Scroll To Top