Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Filters weergeven
DREAMHOUSE - Bergamo Comfort Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Bergamo Comfort Boxspring

From: 390.00

Boxspring Bergamo Comfort Boxspring

Wilt u in de nachten ook lekker tot rust komen? Dan is de Boxspring Bergamo Comfort Boxspring de partner die u zoekt! Als u ook lekker tot rust wilt komen, dan is het wel belangrijk dat u beschikt over een comfortabel bed.

Lekker slapen vanavond?

Dan is de Boxspring Bergamo Comfort Boxspring het ideale bed voor u!
DREAMHOUSE - Bergamo POCKET Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Bergamo POCKET Boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Elektrische Boxspring Modern Brussel
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Boxspring Modern Brussel

From: 560.00

Elektrische Boxspring Modern Brussel

Is het tijd voor een nieuw bed? Heb je misschien al een boxspring overwogen? Als je wilt genieten van een goede nachtrust dan is de Elektrische Boxspring Modern Brussel het antwoord op je vraag. De boxspring is namelijk een perfecte invulling in je slaapkamer. Je kunt nu in alle rust genieten van een goed boek of een ontspannende film!

Een goede nachtrust doet wonderen!

Elektrische Boxspring Modern Brussel zorgt voor de ideale nachtrust!
DREAMHOUSE - Modern Amsterdam
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern Amsterdam

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern Amsterdam

Bent u ook toe aan een elektrische boxspring? Dan is de Boxspring Elektrische Modern Amsterdam allicht iets voor u! Als u opzoek bent naar de topper tussen de boxsprings, zoek dan vooral niet verder!

Lekker slapen met elkaar?

De Boxspring Elektrische Modern Amsterdam zorgt er namelijk voor dat u kunt genieten van uw welverdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern London
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern London

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern London

Wilt u ook genieten van een welverdiende nachtrust? Dan is de Boxspring Elektrische Modern London uw partner in de nacht! Als u lekker wilt ontspannen en goed wilt uitrusten dan zoekt u de boxspring topper!

Lekker uitrusten tijdens de nacht!

Boxspring Elektrische Modern London zorgt voor de ideale nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern NY
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern NY

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern NY

Ben je ook toe aan een heerlijke nachtrust? Dan is de Boxspring Elektrische Modern NY misschien wel de boxspring die u zoekt! Want als je lekker wilt slapen, dan wil je dit zo snel mogelijk gaan ervaren. Als je heerlijk wilt ontspannen wil je dit natuurlijk wel in klasse doen!

Zin om al lekker te gaan slapen vanavond?

De Boxspring Elektrische Modern NY is de boxspring die u zal laten genieten van een goede nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern Paris
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern Paris

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern Paris

Wilt u ook genieten van een welverdiende nachtrust? Boxspring Elektrische Modern Paris zorgt dat u weer rustig kunt slapen in de nacht!

Lekker uitrusten vanavond?

Boxspring Elektrische Modern Paris zorgt voor de wel verdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Gustavo COMFORT boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Gustavo COMFORT boxspring

From: 390.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Gustavo COMFORT boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Gustavo POCKET boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Istanbul COMFORT Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Istanbul COMFORT Boxspring

From: 390.00

Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring

Wilt u ook genieten van een heerlijke nachtrust? Dan is de Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring allicht iets voor u! Als u na een lange dag werken thuis komt, dan is het wel zo fijn als u kunt genieten van een goede boxspring.

Tot rust komen in de nacht!

Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring, zorgt voor de welverdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Istanbul COMFORT Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Istanbul POCKET Boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Modern Amsterdam
Sluiten

DREAMHOUSE – Modern Amsterdam

From: 300.00

Boxspring Modern Amsterdam

Wilt u ook eens lekker slapen in de aankomende maanden? Dan is allicht de Boxspring Modern Amsterdam het nieuwe bed wat u zoekt! Als u lekker wilt genieten van een goede nachtrust dan is dit de boxspring die u zoekt!

Lekker gezellig samen op bed?

Boxspring Modern Amsterdam is de boxspring zie ervoor gaat zorgen dat u samen lekker lang zult genieten van je welverdiende nachtrust!

Wil je een boxspring kopen en keuze hebben uit veel boxspring bedden? Dan ben je hier op het juiste adres. Bij ons vind je een ruim assortiment met verschillende soorten en afmetingen. Als je een boxspring bed koopt bij ons profiteer je van gratis levering en montage. Het enige wat jij dus hoeft te doen is een boxspring te kopen en af te rekenen. Bekijk nu ons assortiment en vind het bed dat bij jou past.

Boxspring bedden kopen

Als je een van onze boxspring bedden wil kopen ben je verstandig bezig! Er zitten namelijk veel voordelen aan het kiezen voor een boxspring bed. Deze bedden hebben een hoge instap, lange levensduur en een goede ondersteuning. Dit verhoogt het comfort tijdens het slapen. Bij het kopen van een bed is het ook belangrijk om rekening te houden met de sfeer die je wil creëren in de slaapkamer. Een bed is vaak het middelpunt van de slaapkamer dus is het verstandig om na te denken over verschillende boxspring bedden en hoe deze in de slaapkamer zouden staan.

Opbouw van een boxspring bed

Een boxspring bed is opgebouwd uit verschillende lagen. Het bed is standaard opgebouwd uit een box met poten en een matras. Daarnaast hebben sommige bedden ook een hoofdbord en een topmatras. Wanneer de box bestaat uit veren of pocketveren wordt het comfort van het bed verhoogd. Het voelt alsof je op twee matrassen ligt. Dit zorgt doorgaans ook voor een verbeterde nachtrust. Boxsprings zijn vaak gemaakt van stof of leder, terwijl normale bedden ook van hout of metaal kunnen zijn.

Buiten normale boxspring, biedt Boxspringgekte ook een boxspring met opbergruimte!

Voordelen van een boxspring

Een boxspring kopen biedt vele voordelen ten opzichte van het kopen van een normaal bed. Als je op zoek gaat naar een nieuw bed moet je vaak een keuze maken tussen een ledikant of een van de vele boxsprings. De keuze is vaak afhankelijk van het budget, fysieke wensen en de inrichting van de slaapkamer. Boxsprings zijn vaak comfortabeler en bieden meer ondersteuning door een geveerde box met daarop nog een matras en topmatras.

Bij de box van het bed heb je vaak de keuze of je deze vlak of verstelbaar. Als je voor een verstelbare boxspring gaat vind je bij ons uitsluitend elektrische uitvoeringen. Hierdoor kan je met een druk op de knop de box omhoog laten komen of weer laten zakken.

Boxsprings kopen en bestellen

Goede boxsprings kopen en bestellen doe je bij ons. Je kan terecht voor een standaard model met vlakke box tot modellen die elektrisch verstelbaar zijn. Daarnaast hebben we verschillende afmetingen van onze modellen. Hierdoor is de keuze voor jou groter en vind je sneller het bed dat bij jou en je slaapkamer past. Als je eenmaal op een bed van ons hebt gelegen wil je niet anders meer. Een voordeel van onze bedden is dat je niet vaak een nieuwe boxspring hoef te kopen. Onze bedden gaan een lange tijd mee bij goed onderhoud. Bestellen bij ons zorgt ervoor dat je altijd profiteert van een gratis levering en montage van jouw nieuwe bed op de slaapkamer.

Goedkope boxspring aanbieding

Dankzij het assortiment wat wij vernieuwen hebben we ook vaak een goedkope boxspring. In onze outlet vind je bedden die nog perfect zijn maar misschien een iets ouder model zijn. Dit vermindert niet het slaapcomfort of ondersteuning. Het gaat puur om het model van het bed. Ook onze goedkope boxsprings zijn van hoge kwaliteit, verhogen het slaapcomfort ten opzichte van een traditioneel ledikant en worden ook gratis geleverd en gemonteerd. Ga nu snel een boxspring kopen en geniet binnenkort van een verhoogd slaapcomfort en wordt voortaan uitgerusten wakker.