Show sidebar

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Space Opbergboxspring

1.499,00 399,00
In winkelmand

Comfort 2.0 1 persoons

1.199,00 399,00
Opties selecteren

Comfort 2.0

Valentina Comfort Boxspring

Vanaf 1.299,00 Vanaf 599,00
Opties selecteren

Romano Comfort Boxspring

Space Opbergboxspring 2 persoons

Vanaf 1.799,00 Vanaf 599,00
Opties selecteren

Detroit Boxspring

Vanaf 1.199,00 Vanaf 599,00
Opties selecteren

Nice Comfort Boxspring

Vanaf 1.499,00 Vanaf 649,00
Opties selecteren

Gustavo Comfort boxspring

Vanaf 1.299,00 Vanaf 699,00
Opties selecteren

Oregon Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 749,00
Opties selecteren

Montana Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 749,00
Opties selecteren

Colorado Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 749,00
Opties selecteren

Boxspring kopen

Wil je een boxspring kopen en keuze hebben uit veel  mooie boxspring bedden? Dan ben je hier op het juiste adres. Bij ons vindt je een ruim assortiment met verschillende soorten en afmetingen. Als je ervoor kiest om een boxspring te bestellen bij ons profiteert je van gratis levering. Het enige wat je dus hoeft te doen is een boxspring te kopen en af te rekenen. Bekijk nu ons assortiment en vind het bed dat bij jou past. Bij Boxspring Gekte koop je eenvoudig jouw boxspring online.

Je kan bij ons 1 persoons en 2 persoons boxsprings kopen in diverse formaten zoals 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm en 180×200 cm.

Boxspring bedden kopen

Als je een van onze mooie boxspring bedden online wilt kopen, ben je verstandig bezig! Er zitten namelijk veel voordelen aan het bestellen een boxspringbed. Deze bedden hebben een hoge instap, lange levensduur en een goede ondersteuning. Dit verhoogt het comfort tijdens het slapen. Bij het kopen van een bed is het ook belangrijk om rekening te houden met de sfeer die je wil creëren in de slaapkamer. Een bed is vaak het middelpunt van de slaapkamer dus is het verstandig om na te denken over verschillende boxspring bedden en hoe deze in de slaapkamer zouden staan. 

Opbouw van boxsprings

Boxsprings zijn opgebouwd uit drie hoofdonderdelen, in meeste gevallen vier. De drie hoofdonderdelen zijn de box, het matras en het hoofdbord en in meeste gevallen komt er nog een topmatras bij. De box is het onderstel van boxspring bedden. De box kan op twee verschillende manieren zijn opgebouwd, alleen uit houten frame of met veren erin. Met veren in de box zijn er ook weer twee mogelijkheden, met bonellveren of met pocketveren. De box zorgt voor de eerste laag comfort en ondersteuning van boxsprings. Bovenop de box liggen nog een matras en in bijna gevallen ook nog een topper. Een boxspring matras is doorgaans gevuld met pocketvering.

De hoogte van een box spring bed hangt af van de pootjes, de box, het matras en de topper die worden gekozen. De hoogte van boxsprings is door de opbouw van het bed vaak wel een stuk hoger dan normale bedden. Dit maakt het in- en uitstappen een stuk comfortabeler. Dankzij deze hogere in- en uitstap zijn mooie boxsprings ook uitermate geschikt voor senioren en mensen die last hebben van hun rug.

Voordelen van boxsprings online kopen

Boxsprings online kopen biedt vele voordelen ten opzichte van het kopen van een normaal bed. Als je op zoek gaat naar een nieuw bed moet je vaak een keuze maken tussen een ledikant of een van de vele boxsprings. De keuze is vaak afhankelijk van het budget, fysieke wensen en de inrichting van de slaapkamer. Boxsprings zijn vaak comfortabeler en bieden meer ondersteuning door een geveerde box met daarop nog een matras en topmatras. 

Bij de box van het bed heb je vaak de keuze tussen vlak of elektrisch verstelbaar. Als je voor een elektrisch verstelbare boxspring gaat vindt je bij ons uitsluitend elektrische uitvoeringen. Hierdoor kan je met een druk op de knop de box omhoog laten komen of weer laten zakken. 

Boxsprings online bestellen

Goede boxsprings online kopen en bestellen doet je bij Boxspring Gekte. Je kunt terecht voor een standaard model met vlakke box tot modellen die elektrisch verstelbaar zijn. Daarnaast hebben we verschillende afmetingen van onze modellen. Hierdoor is de keuze voor jou groter en vindt je sneller het boxspringbed dat bij jou en je slaapkamer past. Als je eenmaal op een bed van ons hebt gelegen wil je niet anders meer. Een voordeel van onze bedden is dat je niet vaak een nieuwe, mooie boxspring hoeft te kopen. Onze bedden gaan een lange tijd mee bij goed onderhoud. Bestellen bij ons zorgt ervoor dat je altijd profiteert van een gratis levering en montage van jouw nieuwe bed op de slaapkamer. 

Goedkope online boxspring aanbieding

Dankzij het online assortiment dat wij constant vernieuwen, hebben we ook vaak een goedkope boxspring aanbieding. In onze outlet vindt je bedden die nog perfect zijn maar misschien een iets ouder model zijn. Dit vermindert niet het slaapcomfort of ondersteuning. Het gaat puur om het model van het bed. Ook onze goedkope boxsprings zijn van hoge kwaliteit, verhogen het slaapcomfort ten opzichte van een traditioneel ledikant en worden gratis geleverd en gemonteerd. Ga nu snel een boxspring kopen en geniet binnenkort van een verhoogd slaapcomfort en wordt voortaan uitgerust wakker.

Shopping cart

close
Scroll To Top