Boxsprings

Een écht comfortabele boxsprings vind je bij Boxspring Gekte. Kies jouw perfecte, comfortabele bed uit en slaap dan ook echt als een roosje. Ontdek ons ruime assortiment boxsprings vandaag nog en vind jouw ideale boxspring voor de beste prijs!

Resultaat 1–12 van de 32 resultaten wordt getoond

Een boxspring kopen bij Boxspring Gekte

Wil jij een nieuwe boxspring kopen? Boxspring Gekte helpt je graag op weg! Wij hebben een variërend assortiment aan boxsprings om uit te kiezen. Van kleinere formaten zoals de 90×200 tot de 180×200 of nog grotere formaten als 200×200 als je van heel veel ruimte houdt. Zelfs als je een wat langer bed nodig hebt zoals 140×220 tot 180×220 hebben wij dit in ons assortiment.

Of je nou op zoek bent naar een eenpersoons boxspring of een tweepersoons boxspring, bij Boxspring Gekte hebben wij ons assortiment zorgvuldig samengesteld. Dit allemaal zodat jij het bed kunt vinden dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur!

Wat is een boxspring?

Wat maakt een bed nou eigenlijk een boxspring? Een boxsprings bestaat uit meerdere onderdelen: de box, het matras en de topper. Het onderste deel (de box) van boxsprings is meestal gevuld met pocket- of bonellveren en bepaalt grotendeels je slaapcomfort en de ondersteuning tijdens het slapen. Maar daarnaast hebben het matras en de topper hier natuurlijk ook veel invloed op. Daarom is het belangrijk hier een goede keuze in te maken. Ligt je boxspring toch net iets te zacht of te hard? Dan kun je dit makkelijk aanpassen door alleen een andere topper aan te schaffen!

Welke varianten boxsprings zijn er?

Bij Boxspring Gekte hebben wij vele soorten boxsprings om aan iedereens voorkeuren te voldoen! Zo is een boxsprings met opbergruimte echt ideaal wanneer je meer opslagruimte nodig hebt. Woon je in een kleinere ruimte, of heb je gewoon veel spullen? Berg het allemaal gemakkelijk op in je bed! Deze boxsprings zijn zelfs ideaal om extra kleding in op te bergen. Een andere geweldige optie is een elektrische boxspring. Een elektrische boxspring is echt ideaal wanneer je veel tijd in bed doorbrengt. Lezen of tv kijken in bed zullen je nek niet meer bezeren wanneer alles met een enkele druk op de knop je in de ideale houding brengt. Dit allemaal zonder op te hoeven staan!

Kleuren en materiaal van boxsprings

Naast het feit dat je nieuwe boxspring comfortabel moet zijn, moet hij natuurlijk ook goed staan in je slaapkamer. Daarom bieden we bij Boxspring Gekte ook veel soorten kleuren en materialen boxsprings aan! Als je op zoek bent naar rustige kleuren hebben we alle basiskleuren beschikbaar zoals zwart, crème, grijs en meer. Maar hoe leuk is het om je favoriete kleur in je slaapkamer te reflecteren? Als je goed op de kleuren van de rest van je slaapkamer let kan je misschien wel een roze of bruine boxspring plaatsen! Ook in de materiaalkeuze is er diversiteit. Kijk dus goed wat er bij jouw voorkeuren past en vind jouw perfecte boxspring!

Verschil tussen boxspring en regulier bed

Vraag je je af wat nou het verschil is tussen een bed en een boxspring? Een boxspring is eigenlijk veel completer dan een regulier bed. Bij een boxspring heb je geen losse lattenbodem met een matras erop. Het zit allemaal bij elkaar! De box fungeert als het ware als je lattenbodem. Je zou zelfs kunnen stellen dat een boxspring steviger is dan een bed met een lattenbodem. Wanneer je op zo’n bed gaat staan om iets van hoog te pakken bijvoorbeeld, kan er al een lat kapot gaan.

Ook ziet een boxspring er een stuk knusser en zachter uit dan een bed. Ideaal dus voor elke slaapkamer. Onze boxsprings beginnen al bij 80×200 dus ze zijn zelfs leuk voor de kinderkamer!

Wat zijn de voordelen van boxsprings?

Naast dat boxsprings ontzettend mooi en divers zijn, hebben ze ook vele andere voordelen! Boxsprings zorgen voor ondersteuning van je lichaam. In tegenstelling tot een normaal bed is een boxspring namelijk een stuk professioneler samengesteld. Niet alleen voelt het lekker om op te liggen, maar in en uit bed stappen voelt ook fijn door de ideale hoogte van een boxspring.

Het beste aan boxsprings? Met goed onderhoud gaat een boxspringbed minimaal 20 jaar mee. Met een veelzijdige boxspring heb je dus jarenlang plezier!

Onderhoud je boxspring goed!

Wanneer je een boxspring hebt besteld, heb je echt de juiste keuze gemaakt. Een boxspring gaat met goed onderhoud jarenlang mee waardoor ze al op zichzelf ontzettend duurzaam zijn! Wij hebben alle stappen om je boxspring netjes te onderhouden op een rijtje gezet voor jou!

  • Zet het stof van je bed niet in direct zonlicht om zo verkleuring te voorkomen.
  • Stofzuig de bekleding van je boxspring regelmatig op een lage stand om zo stof en andere troepjes van het bed te verwijderen.
  • Neem de stof van je boxspring eens in de twee weken even af met een licht vochtige doek.
  • Laat echt sterk vervuilde bekleding reinigen door een professioneel bedrijf.

Een matras gaat iets korter mee dan de boxspring zelf, maar ook voor matrassen zijn een aantal trucjes om er langer plezier van te hebben:

  • Lucht dagelijks het matras en de topper van je boxspring.
  • Gebruik altijd een matrasbeschermer.
  • Draai en keer je matrassen regelmatig om hobbels te voorkomen! Het liefst iedere twee weken.