Levering door Boxspring Gekte

Bij elk product in onze webshop wordt een indicatie van de levertijd vermeld. Heeft u meerdere producten in uw bestelling, dan is het bezorgmoment afhankelijk van het product met de langste levertijd, omdat uw bestelling in één keer geleverd wordt.

Wanneer uw order wordt bezorgd door PostNL ontvangt u uw order binnen 2 werkdagen. Overige orders worden bezorgd door de leverancier van Boxspring Gekte. Bij deze orders ziet u tijdens het bestelproces de daadwerkelijke levertijd en kunt u zelf het exacte moment van levering kiezen.

Bezorggebied

Boxspring Gekte bezorgt bestellingen in heel Nederland en België, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Dag van bezorging

Als uw bestelling door onze eigen bezorgers wordt bezorgd, ontvangt u één werkdag voor de bezorgdatum een sms met een indicatie van de bezorgtijd.

En op de dag van levering bellen onze bezorgers u 10 tot 30 minuten voor het exacte levermoment.

Wordt uw bestelling door PostNL geleverd? Dan ontvangt u één werkdag voor de bezorgdatum een e-mail van PostNL met een track & trace code.

Montage / zelfbouw

Dit geldt voor alle producten, behalve die uit het assortiment van de merken Boxspring Gekte Basic en kindercollectie. Onze deskundige monteurs zetten uw aankoop zorgvuldig in elkaar op de plek die je wenst. Monteert u uw aankoop liever zelf? Dan wordt jouw bestelling geleverd tot aan de eerste drempel van het gebouw.

Uw order in ontvangst nemen

Wij rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte waar jouw slaapkamermeubelen komen te staan. Gaat het om grote producten? Zorg dan dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijstjes en andere accessoires tijdelijk weg. Zo hebben de monteurs optimaal de ruimte.

Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Dit wordt vervolgens op milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt. Bij zelfbouworders laten wij de verpakking intact, zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen.