Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 140×210

Ben je net te lang voor een normaal formaat boxspring? Dan biedt Boxspring Gekte jou de boxspring van 140 cm bij 210 cm. Je denkt misschien: “wat maakt die 10 centimeter nou uit?”. Maar dit zijn 10 cruciale centimeters, die het verschil maken tussen een te klein bed en een boxspring van perfect formaat. Lees hieronder verder en ontdek wat Boxspring Gekte jou allemaal te bieden heeft. Een tipje van de sluier: wij zijn niet voor niets de goedkoopste aanbieder van boxsprings

De goedkoopste 140×210 boxsprings 

Boxspring Gekte biedt jou de goedkoopste boxsprings van 140 cm bij 210 cm. Bij ons heb je geen immense showroom aan een dure meubelboulevard. Je hebt geen gladde verkopers die jou de duurste boxsprings verkopen. Nee, wij staan voor minimalisme, duurzaamheid en willen onze bedden zo goedkoop mogelijk bieden. Om die reden hebben wij enkel een online (slaapkamer)meubelwinkel. Maar niet getreurd, want we leveren niet aan service in! 

Allereerst hebben wij ook diverse beddenspecialisten, alleen zij helpen jou op afstand. Zit je met een vraag over een bepaald bed, het hoofdbord, de materialen of wil je weten welke kleur bij jouw interieur past? Stel jouw vraag via de chat en wij helpen je direct verder. 

Natuurlijk weet je pas of je de perfecte boxspring hebt als je erop ligt. Normaal gesproken doe je dit in de winkel, maar wij komen je tegemoet. Zo leveren we jouw bed gratis bij jou af. Ook kun je tot wel 60(!) dagen gratis proefslapen. Kortom: de voordelen van een echte winkel, maar dan een stuk goedkoper. Zo beginnen onze modellen van 140cm breed en 210 cm lang al bij €490,-. Deze kwaliteit voor dit geld vind je enkel bij Boxspring Gekte. 

210 cm voor de net iets langere mensen

Zoals gezegd is de boxspring met een lengtemaat van 210 cm voor onze net iets langere medemens. De gemiddelde Hollandse man is ruim 183 centimeter. Met een normaal formaat boxspring betekent dit dat je nog maar 17 centimeter over zou hebben. Bedenk dat je niet direct tegen het hoofdbord aan ligt en dat je jouw voeten ook nog eens strekt. Dan zit je al gauw over de rand heen. Doordat onze boxsprings van 140×210 verlengd zijn, hebben ze het perfecte formaat voor jou. Is dit formaat toch te lang, te kort, te smal, of juist te breed? We hebben diverse aanverwante formaten voor je: 

Het ideale tussenmodel

Boxsprings van 140 cm bij 210 cm zijn het ideale tussenmodel. Je zou ze een verlengde twijfelaar kunnen noemen. Je ligt heerlijk knus met jouw partner, heb genoeg ruimte bij het voeteneinde én je kunt je rustig omdraaien zonder daarbij uit bed te rollen.De meeste boxsprings blijven daarbij in verhouding: wanneer je de lengte vergroot, groeit de breedte mee. Dit is niet het geval bij de 140×210 boxsprings. Dit maakt ze het perfecte tussenmodel voor de langere medemens.  

Lange boxsprings in diverse vormen en maten

Je hebt al kunnen lezen dat onze boxsprings in diverse maten komen. Zo kun je niet alleen voor het model van 140 bij 210 gaan, maar ook voor andere modellen in diverse lengtes en breedtes. Toch is het formaat van de boxen niet het enige verschil. Zo komen onze boxsprings in wel 9 verschillende kleuren. Daarbij kun je kiezen uit diverse formaten en stijlen hoofdbord, diverse formaten frame, een uiteenlopend aantal pocketveren en zelfs het materiaal van het topdekmatras is naar voorkeur samen te stellen! 

Kortom: vandaag is de dag dat jij jouw 140×210 boxspring vindt! Bestel vandaag nog en profiteer van onze service, goedkope modellen en unieke aanbiedingen.

Bestel vandaag nog jouw nieuwe bed! 

Bestel je vandaag nog jouw boxspring van 140cm bij 210 cm? Dan profiteer je van unieke voordelen. Dit formaat boxspring heeft de voordelen van andere langere modellen, maar is minder breed. Perfect voor lange mensen met kleine kamers! Bestel je vandaag nog, dan profiteer je van diverse aanbiedingen. Daarbij zijn wij altijd de goedkoopste aanbieder. Jouw bed wordt bovendien gratis bezorgd en je kunt tot 60 dagen proefslapen. Jouw boxspring van 140×210 bestel je bij Boxspring Gekte! 

Shopping cart

close
Scroll To Top