Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 90×200 kopen

Wil je een eenpersoons boxspring van 90×200 kopen? Verstandig! Een boxspring biedt het meeste slaapcomfort. Wanneer je in uw eentje slaapt of je kind wordt groter dan is een eenpersoons boxspring een goede keuze. Een boxspring bed van 90×200 is ook handig voor op een logeerkamer. Bij Boxspring Gekte kan je eenvoudig een goedkope boxspring van 90×200 kopen voor een goede prijs. Naast de basis boxsprings hebben we ook boxspring bedden in de aanbieding.

Nieuwsgierig geworden naar onze modellen boxspring van 90×200? Kijk snel verder op de site.

Boxspring bed 90×200

Een boxspring bed van 90×200 is perfect als eenpersoons boxspring. Hiermee ervaar je het comfort van een boxspring maar heb je niet zoveel ruimte nodig. Ook is zo’n bed, net als een twijfelaar, perfect om voor een kind te bestellen. Wil je na verloop van tijd toch een goedkope tweepersoons boxspring, dan kan je eenvoudig nog een boxspring 90×200 kopen en tegen de huidige aanschuiven.

Staat je boxspring bed van 90×200 niet meer tussen het huidige assortiment, geen paniek! Kijk dan bij onze boxspring aanbiedingen. Staat hij hier wel tussen dan kan je het bed eenvoudig bestellen. Ons advies om dan wel een topper te kopen zodat je niet in de spleet tussen de twee bedden kan rollen. Een boxspring van 90×200 is zo compact dat hij voor bijna elke kamer geschikt is. 

Boxspring 90×200 kopen

Als je een goedkope boxspring van 90×200 wilt kopen, kijk dan bij de boxspring aanbiedingen. Hier staan goede bedden voor een lagere prijs. Wil je het nieuwste model dan kan je ons reguliere assortiment bekijken en een nieuwe, mooie boxspring kopen. De eenpersoons boxsprings kunnen een luxer uiterlijk krijgen door middel van een hoofdbord achter het bed. Hierdoor lijkt het bed ook wat groter. Kijk voor de boxsprings met hoofdbord goed tussen het assortiment.

Er zijn ook verschillende soorten boxspring van 90×200 beschikbaar die elektrisch verstelbaar zijn. Deze bedden bieden al het gemak en de luxe van een 2 persoons boxspring maar dan in een kleiner formaat. Ook deze goedkope boxsprings kan je bestellen bij Boxspring Gekte. 

Ben je erover uit welke boxspring bed van 90×200 je wil kopen? Wacht dan niet langer!

Shopping cart

close
Scroll To Top