Show sidebar

Toont alle 3 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 90×200

Een boxspring 90×200 zorgt voor een verbeterde nachtrust, ook als je wat minder ruimte hebt. De 1 persoons boxspring biedt dezelfde voordelen als een 2 persoons boxspring, alleen in een compacter formaat. Zelfs in de kleinere kamers passen deze heerlijke boxsprings. Bekijk direct het ruime assortiment van Boxspring Gekte.

Goedkope boxspring 90×200 kopen

Als je een goedkope boxspring van 90×200 wil kopen, dan ben je bij Boxspring Gekte aan het juiste adres. Wij hebben altijd mooie aanbiedingen op veel van onze boxsprings. Naast de standaard boxsprings hebben wij ook boxsprings met opbergruimte van 90×200. Zo creĆ«er je op een eenvoudige manier meer opbergruimte als je niet veel ruimte hebt, een bed heb je sowieso nodig. Waarom dan niet een hele praktische met extra opbergruimte?

Ruime keuze boxspring 90×200 bij Boxspring Gekte

Bij Boxspring Gekte hebben we meer dan voldoende keuze als het gaat om een boxspring van 90×200. Deze eenpersoons boxsprings zijn de ideale opstap voor jouw kind naar een tweepersoons bed of boxspring. Dankzij een goedkope boxspring 90×200 kan iedereen genieten van het comfort dat een boxspring te bieden heeft. Of dit nou gaat omdat het je eerste grote bed is, of omdat je voortaan alleen slaapt en geen tweepersoons bed meer nodig hebt. Bij Boxspring Gekte vind je de juiste keuze voor in jouw slaapkamer als het gaat om een 90×200 boxspring. Bestel eenvoudig en snel. Zo lig jij binnenkort al te genieten van al het comfort dat een boxspring biedt.

Shopping cart

close
Scroll To Top