Boxspring 160x220 kopen

Met een 160×220 boxspring hoef je je nooit zorgen te maken over ruimte! Op zoek naar een standaard boxspring met veel beenruimte? Bekijk dan zeker ons assortiment 160×220 boxsprings!

Toont alle 3 resultaten

160×220 boxspring kopen bij Boxspring Gekte

Wil je goede nachtrust op een mooie boxspring? Bij Boxspring Gekte hebben we alle soorten boxsprings die je je maar kan bedenken. Onze tweepersoons boxsprings komen dan ook als 160×200 boxspring en 160×210 boxspring, maar een 160×220 boxspring is ideaal wanneer je toch een iets langer bed nodig hebt. In Nederland is het dan ook niet gek als je beenruimte tekort komt aangezien wij de langste bevolking van de wereld hebben. Bekijk snel ons assortiment om de beste 160×210 boxspring voor jou te vinden.

Beenruimte met boxsprings van 160×220

De boxspring met een lengtemaat van 220 cm is speciaal voor de langere mensen gemaakt. De gemiddelde Nederlander is dan ook heel lang. Met een normaal formaat boxspring betekent dit dat de gemiddelde Nederlandse man met zijn voeten over de rand van een bad kan komen te zitten. Doordat onze boxsprings van 140×220 verlengd zijn, hebben ze het perfecte formaat voor jou zodat je niet steeds op je positie hoeft te letten. Draai je comfortabel heen en weer zonder zorgen!

Hoog kwaliteit 160×220 boxsprings voor een lage prijs

Wist je dat wij de goedkoopste aanbieder van 2-persoons boxsprings zijn? Boxspring Gekte is dubbel zo goedkoop als vrijwel iedere andere aanbieder. Wij hebben geen showrooms. Hierdoor kunnen we garanderen dat wij de goedkoopste boxsprings van de beste kwaliteit aan kunnen bieden! Bij Boxspring Gekte staat goede nachtrust dan ook centraal. Daarom hebben wij bij Boxspring Gekte alleen de beste 160×220 boxsprings.

160×220 boxspring met goede service en een leuke prijs

Wij zijn uitsluitend actief via onze website. Dit stelt ons in staat om onze boxsprings tegen de meest concurrerende prijzen aan te bieden. Toch streven wij naar de beste service. Ons toegewijde klantenservice team staat altijd voor je klaar. Twijfel je over een kleur, het materiaal of iets anders? Wij helpen je daar graag verder mee!