Show sidebar

Enig resultaat

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 160×220 kopen

Een boxspring van 160×220 kopen? Slim plan! Een boxspring bed van dit formaat geeft u de ruimte, ook als u met twee personen ligt. Het compacte bed is een ideale tussenmaat en is langer dan de standaard 160×200 cm boxsprings. Door een boxspring van 160×220 te bestellen, kunt u uitkijken naar het heerlijke slaapcomfort en lekker wakker worden op dit bed. Bij Boxspring Gekte hebben we ook goedkope boxsprings van dit formaat en de boxspring 160×220 aanbieding. Dit geeft een ruime keuze voor iedereen, hoe dik uw portemonnee ook is.

Nieuwsgierig naar het aanbod van boxsprings van 160×220? Bekijk dan ons assortiment.

Extra lange tweepersoons boxspring

Een boxspring van 160×220 is het eerste echte tweepersoonsbed, alleen dan langer. Is uw kind erg lang en wilt u een tweepersoons boxspring kind kopen? Dan is een boxspring 160×220 een prima idee. Dit zal het slaapcomfort van uw kind verhogen en geeft hem of haar extra ruimte. Wilt u toch liever een goedkope boxspring bestellen, kijk dan bij onze boxspring 160×220 aanbieding om niet te veel te betalen. Alle boxsprings van 160×220 zijn van goede kwaliteit, gaan lang mee en zijn eenvoudig online te kopen. Wilt u nog meer ruimte? Bekijk dan de 180×220 boxsprings!

Soorten boxsprings van 160×220

Bij Boxspring Gekte hebben we verschillende boxsprings van 160×220. Simpele, goedkope boxsprings met een simpele box en matras tot luxe bedden die elektrisch verstelbaar zijn. Wanneer wij nieuwe modellen binnen krijgen, dan zal de oudere collectie boxsprings in de aanbieding gaan. Hierdoor kunt u een luxer bed bestellen voor een lagere prijs. Bekijk de soorten die Boxspring Gekte aanbiedt en overleg met uw partner welke boxspring u zou willen kopen. Bekijk onze boxspring 160×220 aanbieding om een nieuw bed voor een voordelige prijs te bestellen.

Boxspring 160×220 aanbieding bestellen

Bestel bij Boxspring Gekte uw boxspring van 160×220 in de aanbieding. Dit is heel makkelijk en zo gedaan bij Boxspring Gekte. Als u een goedkope boxspring besteld, leveren wij hem zo snel mogelijk bij u af. Hoe eerder u begint met bestellen, hoe sneller u het bed in huis heeft en kunt genieten van het comfort van onze boxspring bedden. Wilt u een boxspring bestellen met een luxere uitstraling? Ga dan voor een bed met een hoofdeinde. Dit geeft een luxe uitstraling en is functioneel. 

Is de boxspring van 160×220 aanbieding helemaal uw ding? Zoek er dan een uit en bestel!

Shopping cart

close
Scroll To Top