Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 140×220

Ben jij of jouw partner erg lang en volstaat een ‘normale’ boxspring niet? Boxspring Gekte biedt jou een unieke kans: de boxspring van 140×220! En het mooiste is: we bieden deze tegen absolute bodemprijzen. Hoe dit mogelijk is? Lees hieronder verder en ontdek alles over onze extra lange boxsprings!

De boxspring voor de lange medemens

Op zoek naar een boxspring van 140×220, omdat 140×210 of 140×200 niet lang genoeg is? Bij Boxspring Gekte vind je naast het langste formaat boxspring van 140×220 ook tweepersoons boxsprings met grotere breedtematen zoals 160×200 of 180×200. Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor vele soorten boxsprings! Bekijk ons assortiment goedkope boxsprings.

Goedkope boxspring van 140×220

Op zoek naar een goedkope boxspring van 140×220? Bij Boxspring Gekte hebben we bedden die kwalitatief hoogwaardig zijn, maar scherp geprijsd. Dit komt mede doordat wij geen hoge kosten hebben voor een bedrijfspand omdat we een volledige online beddenwinkel zijn. Dit bespaard kosten en daardoor hoge prijzen voor jou. Een goedkope twijfelaar met deze lange afmeting vind je in de aanbieding bij Boxspring Gekte!

Extra lange boxspring twijfelaar

Een boxspring van 140×220 is een extra lange twijfelaar. Dit is fijn voor iedereen boven de 185 cm. Dankzij de lengte van 220 cm zullen je voeten niet zo snel meer onder aan het bed uitsteken; dit scheelt weer koude voeten in de winter. Het is natuurlijk wel belangrijk om dan een dekbed te hebben die ook lang genoeg is. Het voordeel van Boxspring Gekte? Wij hebben die dekbedden ook, evenals diverse andere producten. Hierdoor ben je in één bestelling klaar. Bij Boxspring Gekte hebben we de langste hoeslakens, dekbedden en dekbedovertrekken voor dit grote formaat boxspring. Je hoeft dus niet verder te zoeken naar hoeslakens en dekbedovertrekken die geschikt zijn voor jouw nieuwe bed.

Boxspring 140×220 bestellen

Bestel nu jouw nieuwe goedkope twijfelaar boxspring bij Boxspring Gekte. Heb je nog vragen? Bekijk dan onze meest gestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je helpen met de keuze voor welke boxspring van 140×220 jij zou moeten gaan. Op zoek naar de goedkoopste boxspring? Bekijk dan onze boxspring aanbiedingen.

Shopping cart

close
Scroll To Top