Hoeslakens

Op zoek naar een hoeslaken voor om het matras van jouw boxspring? Bij Boxspring Gekte hebben we drie verschillende hoeslakens en een molton voor extra bescherming.

Toont alle 9 resultaten

Hoeslakens

Alles over de verschillende hoeslakens en de molton van Boxspring Gekte lees je op deze pagina. Vervolgens kun je gelijk een hoeslaken bestellen.

Hoeslaken

De hoeslakens van Boxspring Gekte zijn van hotelkwaliteit en gemaakt van 100% jersey katoen, beschikbaar in drie kleuren en vier verschillende formaten. Hierdoor is er voor elke boxspring en iedere uitstraling wel een hoeslaken te vinden. Onze hoeslakens zijn daarnaast zeer goed te combineren met onze verschillende dekbedovertrekken. Eigenlijk geeft het 100% jersey katoen niet iets aan over het materiaal (behalve dat het katoen is) maar vooral over de manier hoe iets gemaakt is. Jersey katoen is namelijk gebreid. Bij deze techniek worden lussen gebruikt. Dankzij deze lussen ontstaat er rek en elasticiteit. Een jersey hoeslaken is een gebreid katoenen hoeslaken, welke perfect om een matras past dankzij de rekbaarheid en elasticiteit.

Molton hoeslaken

Een molton hoeslaken kopen? Een molton wordt ook wel een matrasbeschermer genoemd. Dit type hoeslaken beschermt het matras en topper tegen vocht, bacteriën, vuil en stof. door een molton te gebruiken om jouw toppen en/of matras verleng je de levensduur. De molton van Boxspring Gekte is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. De naam molton is ontstaan dankzij het woord moltonneren, wat eigenlijk de techniek is. De gebruikte stof wordt geruwd. Dit zorgt ervoor dat een wollige en zachte laag ontstaat. Het voelt niet alleen prettig aan maar het is ook nog eens sterk vochtabsorberend. Hierdoor kan er minder vocht in jouw matras trekken. Het is nodig om jouw molton regelmatig te wassen om huisstofmijt te voorkomen. De molton van Boxspring Gekte is vanaf €8,95 verkrijgbaar en beschikbaar in zeven verschillende maten.

Hoeslaken en molton voor topper

Doorgaans zijn hoeslakens en moltons gemaakt voor normale matrassen. Als je een hoeslaken en/of molton alleen om jouw topper doet, is het goed om te weten dat je daardoor veel stof overhoudt. Het is daarom wellicht mogelijk om een maat kleiner te nemen. Wel moet je dan rekening houden met het feit dat de topper ligt kan omkrullen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Bestel jouw hoeslaken bij Boxspring Gekte en vergeet ook niet een molton te bestellen voor meer bescherming van jouw matras of topper.