Elektrische boxsprings

Met een elektrische boxspring ben je er zeker van dat je de juiste keuze maakt. Bepaal zelf de hoogte en vorm van je bed met enkel een druk op de knop! Bekijk onze elektrische boxsprings snel en ervaar echte luxe!

PRIJS
  KLEUR

   Enig resultaat

   Elektrische boxspring kopen bij Boxspring Gekte

   Een elektrische boxspring is een aankoop waar je meestal goed over nadenkt. Waarschijnlijk ben je opzoek naar een luxere boxspring, daarom is het belangrijk om de juiste voor jou te kiezen zodat je nieuwe elektrische boxspring aan al je eisen voldoet! Een elektrische boxspring kopen is het zeker waard wanneer je voor kwaliteit gaat! Daarom hebben wij bij Boxspring Gekte alleen de beste elektrische boxsprings beschikbaar. En het allerbeste? Dit ook nog voor een leuke prijs! Wij waarderen jouw nachtrust net zoveel als jij dat doet!

   De goedkoopste elektrische boxsprings

   Nergens koop je goedkoper een elektrisch verstelbare boxspring dan bij Boxspring Gekte. In onze online beddenwinkel heb je namelijk onder de €1.000,- een elektrische boxspring!

   Een elektrische boxspring kan nog zo goedkoop zijn, hij moet vooral lekker liggen. Je moet er namelijk de komende jaren mee doen. Om deze reden bezorgen we jouw bestelling gratis thuis. Dit is niet alles. We bieden jou de mogelijkheid om tot 60 dagen gratis proef te slapen. Ben je binnen de gestelde termijn van 60 dagen niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun je de elektrische boxspring gewoon terugsturen. Na ontvangst storten we jouw geld gewoon terug!

   Verstelbare elektrische boxspring

   Wil jij ook het geheim van elektrische boxsprings weten? Naast alle fysieke voordelen biedt een elektrische boxspring nog andere voordelen. Elektrische boxsprings zorgen namelijk voor echt een heerlijk gevoel. Met één enkele druk op de knop van je afstandsbediening zit je al gemakkelijk rechtop. Dit geldt natuurlijk ook als je de elektrische boxspring wilt laten liggen. Omdat het bed gemakkelijk te verstellen is, is hij geschikt voor iedereen, zeker als je wat moeite hebt om op te staan! Het belangrijkste kenmerk van een elektrische boxspring is dat het bed verstelbaar is aan zowel het hoofdeinde als het voeteneinde. Dit helpt je bij het creëren van de perfecte slaaphouding gedurende de nacht.

   Elektrische boxspring maten en materialen

   Net zoals bij normale boxsprings komen elektrische boxsprings in vele formaten. Van 140×200 boxsprings tot zelfs verlengde 180×220 boxsprings, onze elektrische boxsprings komen in alle formaten die je je maar kan bedenken! Ook deze bedden passen dus goed in elke slaapkamer. Vind het juiste formaat elektrische boxspring vandaag nog bij Boxspring Gekte. Bestel je vandaag nog je nieuwe elektrische boxspring voor 17:00? Dan zorgen wij dat hij meteen verstuurd wordt! Zo geniet jij zo snel mogelijk van je nieuwe boxspring.