Show sidebar

Enig resultaat

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 160×210 kopen

Een boxspring van 160×210 kopen? Slim plan! Met een boxspring bed van dit formaat heeft u de ruimte, ook als u met twee personen ligt. Het compacte bed is een ideale tussenmaat en is langer dan de standaard 160×200 cm boxsprings. Door een boxspring van 160 bij 210 te bestellen, kunt u uitkijken naar het heerlijke slaapcomfort en lekker wakker worden op dit bed. Bij Boxspring Gekte hebben we ook goedkope boxsprings van dit formaat en boxspring aanbiedingen. Dit geeft een ruime keuze voor iedereen, hoe dik uw portemonnee ook is.

Nieuwsgierig naar het aanbod van boxsprings van 160×210? Bekijk dan ons assortiment.

Lange tweepersoons boxspring

Een boxspring van 160 bij 210 is het eerste echte tweepersoonsbed, alleen dan langer. Is uw kind lang en wilt u een tweepersoons boxspring voor uw kind kopen? Dan is een goedkope boxspring van 160×210 een prima idee. Dit zal het slaapcomfort van uw kind verhogen en geeft hem of haar extra ruimte. Wilt u een goedkope boxspring bestellen, kijk dan bij onze boxspring aanbiedingen. Wilt u liever een nog groter bed dan 160×210? Kijk dan onze 180×210 cm of 160×220 cm modellen!

Soorten boxsprings

Bij Boxspring Gekte hebben we verschillende boxsprings van 160 bij 210. Simpele, goedkope, extra lange boxsprings met een simpele box en matras tot luxe bedden die elektrisch verstelbaar zijn. Wanneer wij nieuwe modellen binnen krijgen, dan zal de oudere collectie boxsprings in de aanbieding gaan. Hierdoor kunt u een luxer bed bestellen voor een lagere prijs. Bekijk de soorten die Boxspring Gekte aanbiedt en overleg met uw partner welke boxspring u zou willen kopen.

Boxspring 160×210 bestellen

Bent u helemaal overtuigd van een boxspring van 160×210 en wilt u er een meteen kopen? Dit is heel makkelijk en zo gedaan bij Boxspring Gekte. Als u een goedkope boxspring besteld, leveren wij hem zo snel mogelijk bij u af. Hoe eerder u begint met bestellen, hoe sneller u het bed in huis heeft en kan genieten van het comfort van onze boxspring bedden. Wilt u een boxspring bestellen met een luxere uitstraling? Ga dan voor een boxspring van 160×210 met een hoofdeinde. Dit geeft een luxe uitstraling en is functioneel. Deze zijn misschien ook wel beschikbaar bij onze boxspring aanbiedingen, kijk daar snel!

Is de boxspring van 160×210 helemaal uw ding? Zoek er dan een uit en bestel!

Shopping cart

close
Scroll To Top