Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 160×210

Met een boxspring 160×210 heb je de ideale 2 persoons boxspring voor langere personen. Het is dan ook een van de populairste maten als het gaat om boxsprings in Nederland. Dat komt omdat Nederlanders behoren tot de langste volken van Nederland. Dankzij de extra lengte is er voldoende ruimte om je benen kwijt te kunnen zonder dat je voeten uit het bed steken. Heb je geen ruimte voor een 160×210 maar wil je wel graag profiteren van de extra lengte? Dan kun je bij ons ook terecht voor een boxspring 140×210. Maar wil je juist meer boxspring? Dan kun je ook kiezen voor een boxspring van 180×210. Zo hebben jij en je partner voldoende slaapruimte.

Hoge kwaliteit 160×210 boxsprings

Bij Boxspring Gekte hebben we hoge kwaliteit boxsprings van 160×210 uit Nederland. Maar ook goedkope boxspring 160×210 zodat iedereen kan genieten van het comfort dat een extra lange boxspring biedt. Zo zorgen wij er voor dat iedereen een boxspring kan bestellen. Het fijne van een boxspring bestellen bij Boxspring Gekte? Wij hanteren zeer scherpe prijzen. Deze kunnen wij aanhouden doordat wij volledig online opereren en daardoor geen dure winkel hoeven te onderhouden. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit boxsprings aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien heeft onze boxspring Celine een korte levertijd omdat deze in Nederland wordt gemaakt. Hierdoor zijn de lijnen kort maar de kwaliteit hoog.

Boxspring 160×210 kopen

Is jouw boxspring of bed aan vervanging toe en wil je graag meer ruimte dan bij een boxspring van 160×200, maar kan je geen bredere boxspring kwijt? Ga dan voor een boxspring van 160×210. Zo ervaar jij meer ruimte voor je benen waardoor je niet meer met je hoofd tegen het hoofdbord hoeft te liggen zodat je voeten niet meer uitsteken. Wil je nog meer lengte? Dan kun je ook kiezen voor een boxspring 160×220. Al met al biedt dit veel meer comfort en zul je beter slapen. Bekijk direct al onze boxsprings en bestel de ideale boxspring voor jou, natuurlijk bij Boxspring Gekte.

Shopping cart

close
Scroll To Top