Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 160×210 kopen

Een boxspring van 160×210 kopen? Slim plan! Met een boxspring bed van dit formaat heb je de ruimte, ook als je met twee personen ligt. Het compacte tweepersoons bed is een ideale tussenmaat en is breder dan een twijfelaar, of eenpersoons maat, maar langer dan de standaard 160×200 boxsprings. Door een lange tweepersoons boxspring te bestellen, kan je uitkijken naar het heerlijke slaapcomfort en lekker wakker worden op dit bed. Bij Boxspring Gekte hebben we ook goedkope boxsprings van dit formaat en boxspring aanbiedingen. Dit geeft een ruime keuze voor iedereen, hoe dik uw portemonnee ook is.

Nieuwsgierig naar het aanbod van boxsprings van 160×210? Bekijk dan ons assortiment. Liever een kortere maat of langere, 160×200  160×220? Of zoek je een smallere of bredere met dezelfde lengte 140×210, 180×210?

Lange tweepersoons boxspring

Een boxspring van 160 bij 210 is het eerste echte tweepersoonsbed, alleen dan langer. Is jouw kind lang en wil je een tweepersoons boxspring voor je kind kopen? Dan is een goedkope boxspring van 160×210 een prima idee. Dit zal het slaapcomfort van je kind verhogen en geeft hem of haar extra ruimte. Wil je een goedkope boxspring bestellen, kijk dan bij onze boxspring aanbiedingen. Wil je liever een nog groter bed? Kijk dan onze 180×210 cm of 160×220 cm modellen!

Soorten boxsprings

Bij Boxspring Gekte hebben we verschillende boxsprings van 160 bij 210. Simpele, goedkope, extra lange boxsprings met een simpele box en matras tot luxe bedden die elektrisch verstelbaar zijn. Wanneer wij nieuwe modellen binnen krijgen, dan zal de oudere collectie boxsprings in de aanbieding gaan. Hierdoor kan je een luxer bed bestellen voor een lagere prijs. Bekijk de soorten die Boxspring Gekte aanbiedt en overleg met je partner welke tweepersoons boxspring je zou willen kopen.

Boxspring 160×210 bestellen

Ben je helemaal overtuigd van een boxspring van 160×210 en wil je er een meteen kopen? Dit is heel makkelijk en zo gedaan bij Boxspring Gekte. Als je een goedkope boxspring besteld, leveren wij hem zo snel mogelijk bij je af. Hoe eerder je begint met bestellen, hoe sneller je het bed in huis heeft en kan genieten van het comfort van onze boxspring bedden. Wilt je een tweepersoons boxspring bestellen met een luxere uitstraling? Ga dan voor een boxspring met hoofdeinde. Dit geeft een luxe uitstraling en is functioneel. Deze zijn misschien ook wel beschikbaar bij onze boxspring aanbiedingen, kijk daar snel!

Is de boxspring van 160×210 helemaal jouw ding? Zoek er dan een uit en bestel!

Shopping cart

close
Scroll To Top