Bedsprei

Ben je op zoek naar een bedsprei voor op je boxspring? Bij Boxspring Gekte hebben we bedspreien die op iedere boxspring passen. De spreien zijn gemaakt van 100% micropercal. Hierdoor voelt het aan als een zachte, natuurlijke stof zoals katoen. Bovendien kenmerkt het zich door de volgende eigenschappen: licht van gewicht, sterk, soepel vallend, strijkvrij, rekbaar, vochtregulerend, krimpvrij, vormvast, goed te reinigen en sneldrogend. Maar misschien wel het belangrijkste is dat het goedkoper is dan katoen maar dan wel met vergelijkbare eigenschappen.

Helaas heeft een bedsprei van micropercal niet alleen maar voordelen. Een van de nadelen is, dat de stof dunner is dan bijvoorbeeld katoen. Bij intensief gebruik kan het daardoor sneller slijten. Gelukkig is dit vaak niet het geval bij een bedsprei omdat deze vaak ter decoratie op het bed ligt. Bekijk onze bedspreien nu!

PRIJS

    Toont alle 5 resultaten

    Voordelen van een bedsprei

    Zojuist hebben we vooral de voordelen van de stof van onze bedspreien genoemd, maar nu komen de voordelen van een bedsprei. Ten eerste zorgt een sprei voor bescherming van je dekbed. Het sprei beschermt je dekbedovertrek overdag tegen stof. Daarnaast kan je ook een specifieke sfeer creëren met behulp van een mooi bedsprei. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere spreien te hebben. Hierdoor kan je afwisselen en daardoor gelijk een andere sfeer creëren in jouw slaapkamer.

    Bedsprei online kopen

    Wil je een bedsprei online kopen? Dit kan eenvoudig bij Boxspring Gekte. Onze bedspreien zijn van royaal formaat waardoor ze op bijna elke boxspring en ander soort bed passen. Bestel je bedsprei nu.