Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Filters weergeven
DREAMHOUSE - Bergamo Comfort Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Bergamo Comfort Boxspring

From: 390.00

Boxspring Bergamo Comfort Boxspring

Wilt u in de nachten ook lekker tot rust komen? Dan is de Boxspring Bergamo Comfort Boxspring de partner die u zoekt! Als u ook lekker tot rust wilt komen, dan is het wel belangrijk dat u beschikt over een comfortabel bed.

Lekker slapen vanavond?

Dan is de Boxspring Bergamo Comfort Boxspring het ideale bed voor u!
DREAMHOUSE - Bergamo POCKET Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Bergamo POCKET Boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Elektrische Boxspring Modern Brussel
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Boxspring Modern Brussel

From: 560.00

Elektrische Boxspring Modern Brussel

Is het tijd voor een nieuw bed? Heb je misschien al een boxspring overwogen? Als je wilt genieten van een goede nachtrust dan is de Elektrische Boxspring Modern Brussel het antwoord op je vraag. De boxspring is namelijk een perfecte invulling in je slaapkamer. Je kunt nu in alle rust genieten van een goed boek of een ontspannende film!

Een goede nachtrust doet wonderen!

Elektrische Boxspring Modern Brussel zorgt voor de ideale nachtrust!
DREAMHOUSE - Modern Amsterdam
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern Amsterdam

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern Amsterdam

Bent u ook toe aan een elektrische boxspring? Dan is de Boxspring Elektrische Modern Amsterdam allicht iets voor u! Als u opzoek bent naar de topper tussen de boxsprings, zoek dan vooral niet verder!

Lekker slapen met elkaar?

De Boxspring Elektrische Modern Amsterdam zorgt er namelijk voor dat u kunt genieten van uw welverdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern London
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern London

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern London

Wilt u ook genieten van een welverdiende nachtrust? Dan is de Boxspring Elektrische Modern London uw partner in de nacht! Als u lekker wilt ontspannen en goed wilt uitrusten dan zoekt u de boxspring topper!

Lekker uitrusten tijdens de nacht!

Boxspring Elektrische Modern London zorgt voor de ideale nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern NY
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern NY

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern NY

Ben je ook toe aan een heerlijke nachtrust? Dan is de Boxspring Elektrische Modern NY misschien wel de boxspring die u zoekt! Want als je lekker wilt slapen, dan wil je dit zo snel mogelijk gaan ervaren. Als je heerlijk wilt ontspannen wil je dit natuurlijk wel in klasse doen!

Zin om al lekker te gaan slapen vanavond?

De Boxspring Elektrische Modern NY is de boxspring die u zal laten genieten van een goede nachtrust!
DREAMHOUSE - Elektrische Modern Paris
Sluiten

DREAMHOUSE – Elektrische Modern Paris

From: 560.00

Boxspring Elektrische Modern Paris

Wilt u ook genieten van een welverdiende nachtrust? Boxspring Elektrische Modern Paris zorgt dat u weer rustig kunt slapen in de nacht!

Lekker uitrusten vanavond?

Boxspring Elektrische Modern Paris zorgt voor de wel verdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Gustavo COMFORT boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Gustavo COMFORT boxspring

From: 390.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Gustavo COMFORT boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Gustavo POCKET boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Istanbul COMFORT Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Istanbul COMFORT Boxspring

From: 390.00

Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring

Wilt u ook genieten van een heerlijke nachtrust? Dan is de Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring allicht iets voor u! Als u na een lange dag werken thuis komt, dan is het wel zo fijn als u kunt genieten van een goede boxspring.

Tot rust komen in de nacht!

Boxspring Istanbul COMFORT Boxspring, zorgt voor de welverdiende nachtrust!
DREAMHOUSE - Istanbul COMFORT Boxspring
Sluiten

DREAMHOUSE – Istanbul POCKET Boxspring

From: 430.00
Specificaties Dikte hoofdbord 12 cm Hoogte hoofdbord 110 cm Breedte hoofdbord 140 cm – gelijk aan afmeting boxspring Type hoofdbord
DREAMHOUSE - Modern Amsterdam
Sluiten

DREAMHOUSE – Modern Amsterdam

From: 300.00

Boxspring Modern Amsterdam

Wilt u ook eens lekker slapen in de aankomende maanden? Dan is allicht de Boxspring Modern Amsterdam het nieuwe bed wat u zoekt! Als u lekker wilt genieten van een goede nachtrust dan is dit de boxspring die u zoekt!

Lekker gezellig samen op bed?

Boxspring Modern Amsterdam is de boxspring zie ervoor gaat zorgen dat u samen lekker lang zult genieten van je welverdiende nachtrust!

Wil je een boxspring van 200×200 kopen zodat jij en je partner alle ruimte hebben? Kijk dan naar ons assortiment goedkope boxsprings van 200 bij 200cm. Heb je de ruimte in je slaapkamer dan geeft zo’n groot bed heel veel slaapruimte en comfort. De boxspring zal een eyecatcher in de slaapkamer worden. Bij Boxspring Gekte kan je goedkope boxsprings van 200×200 bestellen voor de juiste prijs en betaal je niet te veel zoals bij andere aanbieders.

Wil je veel slaapruimte en comfort, kijk dan naar ons assortiment boxsprings van 200×200.

King-size boxspring

Wil je slapen als een echte koning op een king-size boxspring van 200 bij 200? De ruimte voor een king-size bed is niet voor iedereen weggelegd. Heb jij deze ruimte wel, dan heb je geluk. Een bed van dit formaat zal je alle ruimte geven in je slaap, ook al slaap je samen met je partner.

Ga een boxspring van 200×200 kopen en voortaan lig je nog beter dan in de meeste hotels. Zelfs de goedkope boxsprings zullen je een geweldig comfort en zee aan ruimte bieden. Heb je de boxspring van jouw dromen gevonden? Bestel deze dan en wacht niet lang meer op jouw boxspring. Wil je liever wat geld besparen? Kijk dan naar onze boxspring aanbiedingen.

Boxspring bedden

Ga je voor een goedkope boxspring die heel basis is of ga je een elektrisch verstelbaar bed met allerlei functies bestellen? Alles is mogelijk bij Boxspring Gekte. Een elektrisch verstelbare boxspring van 200×200 biedt extra comfort bij het kijken naar de televisie vanuit bed of het lezen van een boek of tijdschrift. Wil jij zo’n boxspring van 200 bij 200 bestellen? Bekijk ons assortiment en vind jouw elektrische bed. Weet je toch nog niet zo goed welk bed je wil kopen? Bedenk dan goed welk formaat, materiaal en design je wil. Iedereen heeft andere wensen voor hun nieuwe boxspring.

Boxspring 200×200 kopen

Wil jij een goedkope boxspring van 200×200 kopen? Bekijk de modellen die je bij ons kan kopen en zoek er een uit die past bij jouw wensen en behoeftes. Heb je echt veel ruimte in je slaapkamer dan kan je ook gaan voor een boxspring van 200×200 met een hoofdbord. Het hoofdbord zal het bed een nog luxere look geven. Wil je een boxspring met hoofdbord kopen? Bij Boxspring gekte hebben we ook boxspring aanbiedingen.

Bekijk het assortiment van Boxspring Gekte en zoek jouw nieuwe bed uit.