Show sidebar

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Comfort 2.0 1 persoons

1.199,00 399,00
Opties selecteren

Valentina Comfort Boxspring

Vanaf 1.299,00 Vanaf 599,00
Opties selecteren

Space Opbergboxspring 2 persoons

Vanaf 1.799,00 Vanaf 599,00
Opties selecteren

Detroit Boxspring

Vanaf 1.199,00 Vanaf 599,00
Opties selecteren

Nice Comfort Boxspring

Vanaf 1.499,00 Vanaf 649,00
Opties selecteren

Oregon Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 749,00
Opties selecteren

Montana Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 749,00
Opties selecteren

Colorado Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 749,00
Opties selecteren

Celine Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 899,00
Opties selecteren

Your Home Elektrisch

Vanaf 2.999,00 Vanaf 999,00
Opties selecteren

Detroit Elektrische Boxspring

Vanaf 1.499,00 Vanaf 999,00
Opties selecteren

Boston Elektrische Boxspring

Vanaf 1.499,00 Vanaf 1.099,00
Opties selecteren

Boxspring aanbieding

De beste boxspring aanbieding vindt je bij Boxspring Gekte. In de online outlet vindt je de beste deal voor je nieuwe, goedkope boxspring bed. De modellen die in de aanbieding zijn hebben nog steeds de hoge kwaliteit die wij altijd leveren. Dankzij de boxspring aanbieding kan je een goedkope boxspring kopen waardoor je voortaan van meer slaapcomfort kan genieten. Bekijk nu de beste aanbiedingen van onze bedden in de outlet. 

Bij Boxspring Gekte vindt je eenpersoons en tweepersoons boxspring aanbiedingen met formaten van 90×200 cm, 140×200 cm, 160×200 cm en 180×200 cm.

Veel voordeel met de boxspring aanbiedingen

Dankzij onze boxspring aanbieding en actie kan je een bed kopen met veel voordeel in de online outlet. Je vindt bij ons niet alleen een uitgebreid assortiment met nieuwe bedden maar ook voordelig afgeprijsde bedden in onze online outlet. Wij hebben ook een top aanbieding, nergens zul je dat bed goedkoper kunnen kopen, de perfecte deal dus. Zelfs onze top boxspring aanbieding is te verkrijgen in verschillende afmetingen zodat het aan kan sluiten bij jouw wensen!  

Goedkope boxsprings

In onze outlet vindt je goedkope boxsprings in de aanbieding. Help ons jouw behoefte aan een goede en comfortabele nachtrust te vervullen dankzij een van onze boxsprings. Na een nacht op een van onze bedden heb je het gevoel dat je volledig uitgeslapen bent. Je wordt niet meer wakker met rugpijn, nekklachten of een vermoeid gevoel. In de sale vindt je goedkope boxspring bedden die gratis bij je thuis worden bezorgd. Bij ons vindt je hoge korting in de online outlet voor een hoge kwaliteit, een betere deal is er niet bij een boxspring actie. 

Boxspring aanbieding in de outlet

Bij ons in de outlet vindt je verschillende boxspring aanbiedingen in de aanbieding. In de online outlet vindt je de laatste modellen van onze collecties. Dit zorgt ervoor dat je een luxer bed kan kopen voor een lagere prijs. Dankzij onze aanbiedingen kun je misschien wel een elektrisch verstelbare box kopen voor de prijs van een vlakke box. Onze aanbiedingen geven je meer keuze voor het budget dat je hebt en laten  profiteren van de beste boxspring actie. 

Goedkope boxspring bedden

Bij ons vindt je niet alleen maar goedkope boxspring bedden in de  online outlet maar je kan ook kiezen voor een goedkoper model voor een goede deal. Wij willen zo’n breed mogelijk assortiment aanbieden zodat iedereen kan genieten van een beter slaapcomfort en daardoor betere nachtrust. Boxspring bedden kennen vele voordelen ten opzichte van een traditioneel ledikant. Dankzij onze goedkope modellen kan iedereen genieten van deze voordelen zonder te veel te betalen. Ook de goedkope bedden bestaan uit het totale pakket van een box met poten, matras, topmatras en een hoofdbord. Je hoeft dus alleen nog maar voor dekens en kussen te zorgen. 

Onze bedden staan prima in verschillende interieurs van een slaapkamer. Ons assortiment bestaat uit modellen die vooral verschillen met het uiterlijk van het hoofdbord en de poten. Door de ruime keuze hierin is er voor iedereen wel een bed en deal te vinden die bij zijn of haar smaak en interieur past. 

Boxspring in de aanbieding kopen

In onze outlet kan je gemakkelijk een boxspring aanbieding kopen. Ook de modellen in onze online outlet worden gratis bij je thuis geleverd. Hierdoor weet je zeker dat het bed goed in elkaar staat. Zodra je een bed bij ons hebt besteld is het een kwestie van wachten voor jou voordat je kan genieten van het slaapcomfort en verbeterde nachtrust. 

Staat er op dit moment geen goede aanbieding voor je in de outlet? Blijf regelmatig terugkeren, er komen vaak nieuwe modellen in de aanbieding. Wie weet zit er bij je volgende bezoek wel een goede deal voor jou tussen en dan kan je jouw nieuwe bed gaan bestellen. 

Bekijk onze boxspring aanbieding pagina voor alle modellen in de online outlet en bestel snel jouw nieuwe bed.

Shopping cart

close
Scroll To Top