Kingsize boxspring

Een kingsize boxspring is een boxspring van minimaal 200 centimeter breed en minimaal 200 centimeter lang. Alhoewel hier soms nogal gediscussieerd wordt. Sommige noemen een bed van 180×200 cm ook al kingsize, er is dus niet één vaste maat die wordt aangehouden. Hoe groter de boxspring is, hoe meer ‘kingsize’ het bed is. Dankzij de grote afmetingen voelen de boxsprings die onder deze naam vallen zeer royaal aan. Je hebt lekker veel ruimte om heerlijk te kunnen slapen. Het is wel belangrijk om goed te kijken of de boxspring wel in jouw slaapkamer past. Is je slaapkamer misschien net niet groot genoeg? Ga dan voor een boxspring van 180×200 cm, of een langere boxspring. Zo heb je toch nog veel ruimte, want wat scheelt die 20 centimeter nou? Een kingsize boxspring is alleen voor de mensen die een erg grote slaapkamer hebben.

Boxspring van kingsize in jouw slaapkamer

Een boxspring van kingsize is vaak nog groter dan de aangegeven maat van minimaal 200×200 cm. Doorgaans zit het hoofdbord hier niet bij meegerekend. Dit zorgt ervoor dat het bed vaak nog tussen de vijf en tien centimeter langer is en in sommige gevallen ook nog een gedeelte naar de zijkant. Hierdoor heb je wellicht nog meer ruimte nodig om een kingsize boxspring te plaatsen.

Kingsize boxspring kopen

Een kingsize boxspring kopen doe je bij Boxspring Gekte als je vind dat een boxspring van 180×200/210/220 cm onder kingsize valt. Al onze boxsprings zijn beschikbaar in 180×200 en enkele uit de Primaviera Deluxe collectie zijn ook beschikbaar in de lengtematen 210 en 220 cm. Bekijk het assortiment boxsprings van kingsize in onze webshop.

Inspiratie op doen voor uw slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top