Houten boxspring

Een houten boxspring of een boxspring met houten elementen geeft een hele andere uitstraling aan het bed. Dit soort boxsprings passen uitstekend in een industriële slaapkamer maar ook zeker in een Scandinavische inrichting. Een boxspring van hout bevindt zich momenteel niet in het assortiment boxsprings van Boxspring Gekte maar dit kan in de toekomst wel veranderen. Houdt daarom onze social media en website in de gaten om de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Soorten houten boxsprings

Een houten boxspring kan verschillende soorten hout worden gemaakt. Het hout geeft een warme en rustgevende uitstraling. De meest gebruikte houtsoorten zijn teak, eiken en grenen. Teakhout is een Aziatische soort hardhout en staat bekend om de duurzaamheid. Doordat het van nature licht vettig is, voelt het verrassend zacht. Het hout is eenvoudig te herkennen door vaak meerdere noesten en een grove nerf. Dit zorgt ervoor dat iedere boxspring zijn eigen uitstraling heeft.

Eikenhout is algemeen bekend door de kenmerkende nerftekeningen en kleurschakeringen die zorgen voor een natuurlijk karakter. Eikenhout is zeer duurzaam, kan tegen een stootje en heeft dus een lange levensduur. Grenen is van oudsher een veel gebruikt en geliefde naaldhoutsoort. Bedden van dit hout zijn degelijk en hebben vaak een hoogwaardige afwerking. 

Goedkope niet houten boxsprings

Bij Boxspring Gekte vind je dan misschien geen houten boxsprings maar wel verschillende goedkope boxsprings. Van boxsprings in de aanbieding tot aan goedkope modellen. Dit zorgt ervoor dat wij iedereen van de voordelen van een boxspring kunnen laten genieten. Een boxspring kopen doe je dus bij Boxspring Gekte.

Inspiratie op doen voor uw slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top