Luxe boxspring

Een luxe boxspring vindt u natuurlijk bij Boxspring Gekte. Luxe boxsprings zijn voor iedereen anders. Voor de een is een luxe boxspring een boxspring bed met een extra groot hoofdbord terwijl voor iemand anders een extra groot bed juist de definitie van luxe is. Ook een elektrische boxspring kan een gevoel van luxe geven. Meer over een luxe boxspring leest u hieronder.

Box en matras van luxe boxspring

Een luxe boxspring bevat pocketveren in zowel de box als het matras. Dit zorgt namelijk voor extra veel slaapcomfort. U krijgt het gevoel alsof u op twee matrassen ligt. De ondersteuning van uw lichaam is dankzij de vele veren optimaal. Doordat de pocketveren allemaal los van elkaar in een katoen zakje zitten, kunnen ze los van elkaar bewegen. Hierdoor kan het matras zich beter naar uw lichaam vormen en daardoor beter ondersteuning bieden aan de gebieden die dit echt nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat u beter slaapt dan u eerder heeft gedaan.

Luxe boxspring afmaken

Wanneer u een luxe boxspring heeft gekocht, zoals de extra brede Livorno of boxspring met extra groot hoofdbord zoals de Enzo, moet u deze natuurlijk wel nog afmaken met accessoires en de juiste hoeslakens om de luxueuze stijl te waarborgen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld extra (sier)kussens toe te voegen en een mooi zwart hoeslaken te gebruiken. Dit geeft uw bed en daarmee slaapkamer direct een luxe uitstraling die u verlangt wanneer u voor een luxe boxspring heeft gekozen.

Bestel snel uw luxe boxspring bij Boxspring Gekte en binnenkort wenst u dat u dit veel eerder had gedaan.

Inspiratie op doen voor uw slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top