Show sidebar
Type

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Boxspring 80×200 

Wil je een boxspring 80×200 kopen? Verstandig! Een boxspring biedt het meeste slaapcomfort en dit formaat is erg compact. Wanneer je in je eentje slaapt of je kind wordt groter dan is een eenpersoons boxspring een goede keuze. De andere keuzes zijn een twijfelaar (140×200) of tweepersoons (160×200, 180×200, 200×200) maat. Een boxspring van 80×200 is ook handig voor op een kleinere logeerkamer. Bij Boxspring Gekte kan je eenvoudig goedkope boxspring bedden bestellen voor een goede prijs. Naast de basis boxsprings hebben we ook boxspring bedden in de aanbieding.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment boxsprings van 80×200? Kijk snel verder op de site. Heb je liever een iets breder bed kijk dan hier, 90×200.

1-persoons boxspring 80×200

Een boxspring bed van 80×200 is perfect als eenpersoonsbed. Hiermee ervaar je het comfort van een boxspring maar heb je niet zoveel ruimte nodig. Ook is zo’n bed perfect om voor een kind te bestellen. Wil je na verloop van tijd toch een goedkope boxspring oplossing voor twee personen, dan kan je eenvoudig nog een klein formaat boxspring kopen en tegen de huidige aanschuiven, dan heb je een volwaardige boxspring van 160×200.

Staat je bed niet meer tussen het huidige assortiment, maakt niet uit! Kijk dan bij onze boxspring aanbiedingen. Staat hij hier wel tussen dan kun je het bed eenvoudig bestellen of neem contact met ons op en wie weet kunnen wij nog wat regelen. Wanneer je ervoor kiest om meerdere bedden tegen elkaar aan te schuiven, is het wel aan te raden om een topper van dezelfde afmeting te kopen zodat je niet in de spleet tussen de twee bedden kan rollen.   

Boxspring 80×200 bestellen

Als je een goedkope boxspring van 80×200 wil bestellen, kijk dan bij de aanbiedingen van Boxspring Gekte. Hier staan goede bedden voor een lagere prijs dan normaal. Wilt u het nieuwste model? Dan kun je ons greguliere assortiment bekijken en een nieuwe boxspring kopen. De eenpersoons boxsprings kunnen een luxer uiterlijk krijgen door middel van een hoofdbord achter het bed. Hierdoor lijkt het bed ook wat groter. Kijk voor de boxsprings met een hoofdbord in ons assortiment op de site.

Ben je erover uit welke boxspring 80×200 je wilt bestellen? Wacht dan niet langer!

Shopping cart

close
Scroll To Top