Show sidebar
Type

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Boxspring 80×200 

Wilt u een 1 persoons boxspring van 80×200 kopen? Verstandig! Een boxspring biedt het meeste slaapcomfort en dit formaat is erg compact. Wanneer u in uw eentje slaapt of uw kind wordt groter dan is een eenpersoons boxspring een goede keuze. Een 1 persoons boxspring van 80×200 is ook handig voor op een kleinere logeerkamer. Bij Boxspring Gekte kunt u eenvoudig goedkope boxspring bedden van 80×200 bestellen voor een goede prijs. Naast de basis boxsprings hebben we ook boxspring bedden in de aanbieding.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment boxsprings van 80×200? Kijk snel verder op de site.

1 persoons boxspring 80×200

Een boxspring bed van 80×200 is perfect als eenpersoonsbed. Hiermee ervaart u het comfort van een boxspring maar heeft u niet zoveel ruimte nodig. Ook is zo’n bed perfect om voor een kind te bestellen. Wilt u na verloop van tijd toch een goedkope tweepersoons boxspring, dan kunt u eenvoudig nog een eenpersoons boxspring kopen en tegen de huidige aanschuiven, dan heeft u een volwaardig tweepersoons boxspring van 160×200.

Staat uw bed niet meer tussen het huidige assortiment, maakt niet uit! Kijk dan bij onze boxspring aanbiedingen. Staat hij hier wel tussen dan kunt u het bed eenvoudig bestellen of neem contact met ons op en wie weet kunnen wij nog wat regelen. Wanneer je ervoor kiest om twee eenpersoonsbedden tegen elkaar aan te schuiven, is het wel aan te raden om een topper van 160cm te kopen zodat u niet in de spleet tussen de twee bedden kan rollen.   

Boxspring 80×200 bestellen

Als u een goedkope 1 persoons boxspring van 80×200 wil bestellen, kijk dan bij de boxspring aanbiedingen. Hier staan goede bedden voor een lagere prijs dan normaal. Wilt u het nieuwste model? Dan kunt u ons reguliere assortiment bekijken en een nieuwe boxspring kopen. De eenpersoons boxsprings kunnen een luxer uiterlijk krijgen door middel van een hoofdbord achter het bed. Hierdoor lijkt het bed ook wat groter. Kijk voor de boxsprings met een hoofdbord in ons assortiment op de site.

Bent u erover uit welke 1 persoons boxspring van 80×200 u wilt bestellen? Wacht dan niet langer!

Shopping cart

close
Scroll To Top