Hotel boxspring

Een hotel boxspring geeft je het gevoel alsof je in een luxe hotel ligt, terwijl het gewoon je eigen slaapkamer is! Door voor een hotelboxspring van hoge kwaliteit te gaan voelt het alsof je elke dag wakker wordt op een wolk. Een hotel boxspring is verkrijgbaar in verschillende maten zoals 160×200 of 180×200 cm, maar doorgaans wordt er voor 180×200 gekozen. Meer over de boxsprings van hotelkwaliteit lees je hieronder. 

Voordelen hotel boxspring

Een hotel boxspring moet zo opgebouwd zijn dat het voor iedereen de optimale ondersteuning biedt. Hierdoor wordt er vaak gekozen om een boxspring te kopen welke pocketveren in zowel het matras als de box zelf heeft. Hierdoor zal je meer comfort ervaren dan wanneer er voor bijvoorbeeld bonellveren of geen veren in de box wordt gekozen. Bovendien zorgt de open structuur van pocketvering dat er uitstekende luchtcirculatie is. Hierdoor kan het matras van goed luchten en gaat het langer mee.

Een boxspring, en dan niet alleen een hotelboxspring, is vaak hoger dan een normale ledikant. Dit wordt vaak door mensen als prettiger ervaren omdat het makkelijker in- en uitstappen is. Bovendien zijn de matrassen die worden gebruik op boxsprings vaak voor ongeveer elk type slaper, of je nou op je rug, zij of buik slaapt. 

Hotelboxspring kopen

Wil je een hotelboxspring kopen? Bij Boxspring Gekte hebben we verschillende boxsprings die de kwaliteit van een hotel boxspring evenaren en er zelfs overheen gaan. Wil je genieten van de luxe die je ervaart in een hotel? Bekijk dan onze boxsprings en wacht niet te lang met kopen.

Inspiratie op doen voor uw slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top