Boxspring zonder matras

Een boxspring zonder matras is voordelig om te kopen wanneer je nog een matras heeft die nog jaren mee kan. Wanneer ook jouw matras aan vervanging toe is, dan is een compleet nieuwe boxspring kopen verstandiger dan alleen een boxspring onderstel te kopen. Een boxspring zonder matras en later een los matras kopen is doorgaans minder voordelig dan wanneer je direct een complete set koopt. 

Boxspring onderstel 

Er zijn verschillende soorten bouw van een boxspring onderstel. Zo zijn er boxsprings zonder matras zonder veren in de box maar ook met veren. De boxen zonder veren zijn goedkoper maar zorgen ook voor minder comfort. Ga je voor een onderstel voor je boxspring met bijvoorbeeld pocketveren, dan voelt het alsof je ligt op twee matrassen, dit voelt veel comfortabeler. Een boxspring bodem zonder veren is doorgaans niet meer dan een houten box die gestoffeerd is in dezelfde stof als het hoofdbord. 

Boxspring zonder matras bestellen

Een boxspring zonder matras bestellen kan je helaas niet doen bij Boxspring Gekte. Dit komt doordat wij alleen complete boxsprings leveren. Maar dit doen wij wel tegen aantrekkelijke prijzen waardoor het voor jou geen zin heeft om een los boxspring onderstel te kopen. Bekijk daarom het assortiment aan boxsprings van Boxspring Gekte om een nieuw bed uit te zoeken en bestel direct een complete boxspring. Hierdoor geniet je binnenkort van zeer veel comfort dankzij onze uitstekende boxsprings. Wil je toch voor een nog lagere prijs een goedkope boxspring bestellen? Bekijk dan eens onze boxspring aanbiedingen. Hier vindt je goedkope boxsprings, met de hoge kwaliteit die je kan verwachten bij een boxspring expert.

Inspiratie op doen voor je slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top