Show sidebar

Toont alle 4 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Oregon Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 749,00
Opties selecteren

Montana Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 749,00
Opties selecteren

Colorado Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 749,00
Opties selecteren

Celine Boxspring

Vanaf 1.799,00 Vanaf 899,00
Opties selecteren

Boxspring outlet

In de boxspring outlet van Boxspring Gekte vindt u complete boxsprings voor een gereduceerd tarief. Je vindt bij ons boxspring bedden al vanaf 300 euro. Voor dit bedrag krijg je een complete boxspring van goede kwaliteit en de bijbehorende service die je mag verwachten van Boxspring Gekte. In onze online boxspring outlet vind je vele bedden. Bekijk het assortiment snel!

Wisselend online aanbod 

In onze online boxspring outlet hebben wij een wisselend aanbod aan bedden. In onze outlet verschijnen bedden die niet meer in het assortiment zitten of verkeerd besteld zijn. Hierdoor kunnen wij deze bedden voor een gunstige prijs aan je aanbieden. Via deze pagina bieden wij zeer gunstig geprijsde boxsprings aan. Het gaat vaak wel om een paar boxsprings per artikel, dus het kan zijn dat voor jou niet de juiste maat er bij staat. Of juist wel, en wacht dan niet te lang met bestellen! Houd het aanbod goed in de gaten voor de beste koopjes binnen onze boxspring outlet. 

Kiezen voor boxsprings uit de outlet

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een boxspring uit de outlet van Boxspring Gekte. Een boxspring uit onze outlet is net zo goed als elk andere boxspring uit ons assortiment. Het enige verschil is dat het bed uit een oude collectie kan komen. Dit doet natuurlijk niks af aan de kwaliteit, deze is nog steeds erg hoog. Bespaar je liever wat geld maar wil je wel een goede boxspring? Kies dan een bed uit onze outlet en geniet van het slaapcomfort van een boxspring bed voor een lagere prijs.

Koop je boxspring in onze online outlet! 

Bij Boxspring Gekte vind je een boxspring outlet online. Je kunt bij ons vanuit huis eenvoudig jouw nieuwe boxspring online bestellen en eenvoudig betalen. Vervolgens doen wij ons best om jouw boxspring zo snel mogelijk te leveren. Hierdoor kan je zo snel mogelijk genieten van jouw nieuwe boxspring uit onze outlet. Bekijk nu snel het assortiment in onze online boxspring outlet, en bedenk je wel; op is ook echt op in onze outlet.

Shopping cart

close
Scroll To Top