Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

1-persoons boxspring

Een 1-persoons boxspring biedt u de voordelen van een 2-persoons boxspring maar dan in een compacte uitvoering. Als u altijd al een boxspring had willen hebben maar hier nooit de ruimte voor had, dan is een boxspring voor 1 persoon de oplossing voor u. U kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om uw kinderen of gasten een perfecte nachtrust te bieden met een 1-persoons boxspring bed. Dankzij onze uitgebreide collectie boxsprings voor 1 persoon kunnen ook de mensen met kleinere kamers genieten van goede ondersteuning van een boxspring. Boxspring Gekte heeft daarnaast ook boxsprings voor 1 persoon in de aanbieding. Hierdoor kunt u goedkoper een boxspring aanschaffen voor uw kind, voor in de logeerkamer of gewoon voor uzelf. Op zoek naar een 1-persoons boxspring? Bekijk dan ons assortiment!

Eenpersoons boxspring kopen

Via de webshop van Boxspring Gekte kunt u eenvoudig een eenpersoons boxspring kopen. U kunt bij ons verschillende bedden kopen, afhankelijk van uw voorkeuren. Natuurlijk is de maat een van de belangrijkste factoren. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een boxspring van 90×200 of een twijfelaar van 120x200cm. Vooral met deze tweede keuze heeft u veel ruimte. U moet er wel opletten dat het hoofdbord vaak net iets breder is dan het bed zelf. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer u gaat kijken of het bed in de bestemde kamer kan. U kunt kiezen voor een vlakke of elektrische 1-persoons boxspring. Voor een logeerkamer is een simpele boxspring voor 1 persoon in de aanbieding genoeg maar voor uw kind heeft u misschien wat meer over. Wanneer u kind in bed nog televisie kijkt of wat leest, kan een elektrisch verstelbaar bed meer comfort bieden.

Kiezen voor 1-persoons boxspring

Veel mensen denken niet gelijk aan een boxspring wanneer ze op pad gaan voor een nieuw eenpersoons bed. Kiezen voor een 1-persoons boxspring wordt vaak gedaan door studenten, kinderen en singles. Dit zegt niet dat zij ook goed willen slapen. 1-persoons boxsprings hebben namelijk dezelfde voordelen als 2-persoons boxsprings. Daardoor genieten steeds meer mensen van de comfortabele voordelen van een boxspring.

Wilt u een 1-persoons boxspring kopen? Bekijk dan het assortiment van Boxspring Gekte.

Shopping cart

close
Scroll To Top