Show sidebar

Toont alle 3 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

1-persoons boxspring

In elke kamer een boxspring! Oké, misschien een beetje overdreven. Maar een 1-persoons boxspring heeft talloze voordelen. Ben je alleenstaand, is er nog ruimte over in de logeerkamer, of heb je een krappe kamer? Dan is een 1-persoons boxspring kopen de perfecte optie voor jou. En het allermooiste: Boxspring Gekte biedt ze tegen bodemprijzen. Koop vandaag nog jouw nieuwe boxspring, of lees eerst hieronder verder. 

De goedkoopste boxsprings voor 1 persoon

Bij Boxspring Gekte kun je de goedkoopste boxsprings kopen. Al vanaf €399,- heb jij een hagelnieuwe 1-persoons boxspring. Wij kunnen deze lage prijzen bieden door onze unieke manier van werken. Je hebt bij ons namelijk geen enorme showrooms op dure meubelboulevards en je we hebben geen gladde verkopers in dienst. We hechten waarde aan minimalisme en het bieden van de scherpste prijzen. 

Toch leveren wij geenszins in op het gebied van service. Heb je namelijk een vraag over een bepaalde boxspring, dan staat onze klantenservice á la minute klaar via de chat. In een ‘normale’ winkel kun je het bed in het echt uitproberen. Op die manier bepaal je of je het bed écht wat vindt en of de magie aanwezig is. Bij Boxspring Gekte kan dit ook, zelfs met 1-persoons bedden. En het allermooiste: het proefliggen doe je gewoon thuis. We bezorgen de boxspring gratis bij jou thuis, waarbij 

Extra compact: 1-persoons boxspring met opbergruimte

Kom je ruimte tekort en wil je daarom een 1-persoons boxspring kopen? Dan hebben wij een nog veel betere optie: de 1-persoons boxspring met opbergruimte. De box opent zichzelf automatisch als je aan de lus trekt. Hierdoor heb je ineeens 540(!) liter opbergruimte extra. Gebruik deze ruimte om diverse spullen in op te slaan: reserve beddengoed, (sport)kleding, reistassen of die oude fotoboeken waar je maar geen plek voor kunt vinden.

Kom je ruimte tekort? Dan is de 1-persoons boxspring met opbergruimte de beste optie! 

Het meest uitgebreide assortiment

In onze online beddenwinkel maak je een keuze uit tientallen 1-persoons boxsprings. In onze collectie vind je bedden in alle vormen en maten, te beginnen bij de afmetingen: 

Wil je toch liever een wat breder bed? Kies dan voor een tweepersoons boxspring of twijfelaar

Toch verschillen onze bedden niet alleen qua formaat. Op de webshop kun je een keuze maken uit diverse kleuren. Maar denk ook aan verschillende hoofdborden, materialen, type box, instaphoogte, het aantal pocketveren en het materiaal van de poten. Ook hebben wij niet alleen vlakke boxsprings: zo hebben we ook elektrische boxsprings, of de eerdere genoemde variant met opbergruimte. 

De voordelen van een 1-persoons boxspring

Als je het woord boxspring in de mond neemt, denk je al gauw aan een enorme installatie die je halve slaapkamer vult. Maar niks is minder waar; er zijn ook diverse compacte modellen. Zo zijn onze smalste 1-persoons boxsprings maar 80cm breed. Hierdoor zijn ze perfect om in de reservekamer te zetten voor als er gasten zijn. Woon je in een smalle, compacte studentenkamer? Ook dan biedt het extra smalle bed uitkomst. Hierdoor heb je ruimte over voor een bureau, bank, koelkast of ander meubilair. 

Bestel vandaag nog jouw eenpersoons boxspring

1 persoon, 1-persoons, eenpersoons boxspring. Het maakt niet uit hoe je hem uitspreekt, wij hebben de goedkoopste variant. Kortingen tot wel 70%, gratis thuisbezorging, topkwaliteit klantenservice en tot 60 dagen proefslapen. Kortom: alles wat je nodig hebt. Bekijk daarom direct ons assortiment en bestel jouw 1-persoons boxspring vandaag nog! 

Shopping cart

close
Scroll To Top