Show sidebar

Toont alle 3 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

1-persoons boxspring

Een eenpersoons boxspring biedt u de voordelen van een brede boxspring maar dan in een compacte uitvoering. We bieden afmetingen aan van 80×200 en 90×200. Als u altijd al een boxspring had willen hebben maar nooit de ruimte voor had voor een twijfelaar of tweepersoons boxspring, dan is dit eenpersoons model de oplossing voor u. U kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om uw kinderen of gasten een perfecte nachtrust te bieden met een dergelijk formaat boxspring bed. Dankzij onze uitgebreide collectie boxsprings kunnen ook de mensen met kleinere kamers genieten van goede ondersteuning van een boxspring. Boxspring Gekte heeft daarnaast ook boxsprings van verschillende afmetingen in de aanbieding. Hierdoor kunt u goedkoper een boxspring aanschaffen voor uw kind, voor in de logeerkamer of gewoon voor uzelf. Op zoek naar een 1-persoons boxspring? Bekijk dan ons assortiment!

Eenpersoons boxspring kopen

Via de webshop van Boxspring Gekte kunt u eenvoudig een eenpersoons boxspring kopen. U kunt bij ons verschillende bedden kopen, afhankelijk van uw voorkeuren. Natuurlijk is de maat een van de belangrijkste factoren. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld een boxspring van 90×200 of een twijfelaar van 120x200cm. Vooral met deze tweede keuze heeft u veel ruimte. U moet er wel opletten dat het hoofdbord vaak net iets breder is dan het bed zelf. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden wanneer u gaat kijken of het bed in de bestemde kamer kan. U kunt kiezen voor een vlakke of elektrische boxspring. Voor een logeerkamer is een simpele boxspring voor één gast in de aanbieding genoeg maar voor uw kind heeft u misschien wat meer over. Wanneer u kind in bed nog televisie kijkt of wat leest, kan een elektrisch verstelbaar bed meer comfort bieden.

Kiezen voor 1-persoons boxspring

Veel mensen denken niet gelijk aan een boxspring wanneer ze op pad gaan voor een nieuw eenpersoons bed. Kiezen voor zulke kleinere formaat goedkope boxsprings wordt vaak gedaan door studenten, kinderen en singles. Dit zegt niet dat zij ook goed willen slapen. Deze boxspring bedden hebben namelijk dezelfde voordelen als die voor twee personen. Daardoor genieten steeds meer mensen van de comfortabele voordelen van een springbox bed.

Wilt u een 1-persoons boxspring kopen? Bekijk dan het assortiment van Boxspring Gekte.

Shopping cart

close
Scroll To Top