Show sidebar

Toont alle 4 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Goedkope boxspring

Als je op zoek bent naar een goedkope boxspring, dan zit je bij ons goed! Boxspring Gekte biedt hoge kwaliteit boxsprings tegen een betaalbare prijs. Dankzij een comfortabel maar voordelige boxspring kun je jouw dag uitgerust starten zonder dat je hoeft na te denken aan de hoge kosten die je hierdoor hebt, die zijn er namelijk niet. Ons assortiment bestaat betaalbare en voordelige boxsprings van verschillende maten en met verschillende ontwerpen. Zo kun je bij ons terecht voor diverse boxspring aanbiedingen maar ook standaard goedkopere modellen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen kan genieten van het comfort dat een boxspring biedt.

Verschillende soorten goedkope boxsprings

Ons assortiment bestaat uit diverse goedkope boxspring. Het fijne is wel dat het niet alleen gaat om verschillende maten van één goedkoop model. Bij ons vind je voordelige boxsprings van verschillende modellen. Ook al ben je op zoek naar een goedkoop bed, dan is het nog wel zo fijn als je keuze hebt uit verschillende soorten betaalbare boxsprings zodat je nieuwe bed goed bij jouw slaapkamer past.

Een van onze populairste goedkope boxsprings is de Comfort 2.0. Het fijne van deze boxspring? Hij is verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren maar ook 9 verschillende formaten. Het is onze meest veelzijdige boxspring waardoor er voor iedereen wel een te vinden is. De kleuren variëren van groen en blauw tot zwart of antraciet. Naast dat deze voordelige boxspring te verkrijgen is in de standaard maten van 140×200, 160×200 en 180×200 zijn er ook langere boxsprings van 210 en 220 voor alle drie de breedtematen. Daarnaast is de comfort 2.0 ook nog te verkrijgen in 1 persoons boxspring met de 9 verschillende kleuren.

Goedkope boxspring kopen

Wil je een voordelige en goedkope boxspring kopen? Bij Boxspring Gekte vind je diverse goedkope boxspring aanbiedingen maar ook standaard goedkope boxsprings zoals de Comfort 2.0 met een uitgebreide keuze aan kleuren en afmetingen. Maar dat is niet alles. Wij hebben ook andere goedkope boxsprings zoals elektrisch verstelbare boxsprings of boxsprings met opbergruimte voor een voordelige prijs. Zo kun je zelf jouw gewenste boxspring uitkiezen zonder te veel te betalen. Dat is toch wat we allemaal willen? Bekijk direct ons assortiment en bestel jouw nieuwe goedkope boxspring bij Boxspring Gekte.

Shopping cart

close
Scroll To Top