Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Blog

Boxspring Elektrisch Modern Paris

7 tips voor het kopen van een perfecte boxspring

Geloof het of niet: je besteedt een derde van je leven op bed. Daarom is het belangrijk dat je een goede keus maakt in de verschillende soorten boxsprings, die perfect bij jouw wensen en behoeftes past. Maar hoe vind je een boxspring die perfect bij jouw wensen en behoeftes past? Een boxspring kan best duur zijn. Daarom geven wij je een aantal tips, die de aanschaf van een boxspring een stuk gemakkelijker maakt. Met dank aan deze tips wordt een boxspring kopen een stuk leuker en slaapje uiteindelijk op een boxspring die perfect is voor jou.        

Tip 1: Persoonlijke eisen en basiscondities als eerst

Het is belangrijk dat je begint met de randvoorwaarden: 

  • Je budget
  • Waar ga je het bed plaatsen? Denk hierbij aan de afmetingen van de kamer. 
  • Wat zijn uw gewoontes in bed? Lees je vaak in bed of kijkt je vaak tv in bed? 
  • Hoe lang ben je en wat is je gewicht? 
  • Wat zijn de wensen van je partner? 

Dit zijn de basisfactoren die de keuzerichting bepalen. 

Tip 2: Oriënteer en informeer bij anderen

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk informatie verzamelt. Dit kun je doen door bijvoorbeeld de meningen van anderen te vragen, denk hierbij aan kennissen, vrienden en familie. Vraag bijvoorbeeld wat hun ervaringen zijn of waar zij tegenaan liepen bij de aanschaf van hun boxspring. Daarnaast kun je ook perfecte inspiratie opdoen bij verschillende websites. 

Tip 3: Bezoek genoeg winkels en ervaar de boxsprings

Het helpt vaak als je voor jezelf een lijstje maakt met boxsprings die jouw voorkeur hebben. Bekijk verschillende websites en bezoek de winkels die de boxsprings hebben uit jouw toplijstje. Door middel van een toplijstje ga je gerichter op jouw comfortabele boxspring af. Vergaar zoveel mogelijk informatie, want dat geeft je vele inzichten. 

Tip 4: Ga lekker proefliggen

Veel aanbieders bieden de service dat je kunt proefliggen. Voel en ervaar de mogelijkheden van jouw toekomstige boxspring of kies voor een aanbieder waar je kunt proefslapen. 

Tip 5: Bepaal de stijl die perfect bij jouw smaak past

De uiterlijk is zeker niet te missen voor jouw perfecte boxspring. Het uiterlijk van jouw toekomstige boxspring bepaalt een groot deel de sfeer van je slaapkamer. Kies je voor een romantisch of een stoere stijl of hou je van een opvallend en karakteristiek model? Gelukkig zijn er ontzettend veel mogelijkheden in kleur en stijl. Hierbij is het belangrijk dat je jezelf genoeg laat informeren over de stijl mogelijkheden. Hou rekening mee met de interieur van je slaapkamer. 

Tip 6: Neem de voorwaarden en garanties door

Om je een extra zekerheid te geven, raden wij je aan om de voorwaarden en garanties door te nemen. Denk hierbij aan de levertijden, garantievoorwaarden, bezorgopties en montageservice. Hierdoor weet je waar je aan toe bent na het aanschaffen van een boxspring. Voorkom dat je voor verrassingen komt te staan, want dat is nooit fijn. 

Tip 7: kies eventuele accessoires

Bijna bij elke boxspring heb je een keuze uit verschillende accessoires. Denk hierbij aan beddengoed, nachtlampje, nachtkastje, sierkussens en een leuk sprei. Daarnaast kun je kiezen voor een comfortabele topper. Dit is een extra matras, die bovenop het normale matras wordt gelegd. Een topper zorgt voor extra comfort en voor een langere levensduur.

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?