Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Blog

Bedsprei Clara Groen

Voor- en nadelen van een bedsprei

Als je van een nette en opgeruimde slaapkamer houdt, dan is een bedsprei echt iets voor jou. Een sprei zorgt er namelijk al snel voor dat de kamer er opgeruimder uitziet. In deze nieuwe blog van Boxspring Gekte lees je meer over de voor- en nadelen van een bedsprei. Na het lezen weet je dus of je een bedsprei voor op jouw boxspring moet bestellen.

Voordelen van een bedsprei

Een van de eerste voordelen van een bedsprei is natuurlijk het uiterlijk. Natuurlijk is dit een kwestie van smaak maar een bedsprei kan er altijd goed uitzien. Het zorgt ervoor dat jouw bed er mooier en netter uitziet. Bovendien krijgt je kamer altijd dezelfde uitstraling. Je kan verschillende kleuren dekbedovertrekken hebben maar als je je sprei er overheen legt, krijg je altijd dezelfde uitstraling. Wil je juist je uitstraling veranderen? Dan kan je kiezen voor een ander bedsprei.

Naast dat het een functie voor het oog heeft, is een bedsprei ook functioneel. Het beschermt je kussens en dekbed tegen stof en ander vuil. Een bedsprei zorgt ervoor dat zowel je kussens als dekbed langer meegaan. Wil je een luxe sfeer creëren in je slaapkamer? Ook dan is een bedsprei een goede keuze. Met een mooie sprei kan je al snel een luxe hotelsfeer creëren in je slaapkamer. Daarnaast zorgt het er ook sneller voor dat je je bed opmaakt. Je legt je sprei natuurlijk niet over een rommelige berg van dekbedden en kussens. Zie het als een stok achter de deur om je bed op te maken. Dit heeft als groot voordeel dat je slaapkamer er een stuk netter uitziet.

Nadelen van een bedsprei

Helaas kent een bedsprei niet alleen maar voordelen maar ook enkele nadelen. Omdat je elke nacht zweet, is het belangrijk dat je dagelijks je bed laat luchten voordat je het opmaakt. Huisstofmijt vestigt zich namelijk graag op warme en vochtige plekken. Om ervoor te zorgen dat je sprei niet voor een groei in de populatie van huisstofmijten zorgt, is het verstandig om je bed dagelijks te laten luchten en pas later op de dag je bed op maakt. Dit kan bijvoorbeeld na je werk of voordat je gaat avondeten. Zo ben je verzekerd dat je bed goed droog is en geen paradijs meer voor huisstofmijt.

Ben je overgehaald en wil je een mooi sprei voor op je slaapkamer? Bekijk dan het assortiment van Boxspring Gekte en wie weet maak jij binnenkort je kamer helemaal af met een van onze spreien.

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?