Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Blog

ergernissen boxspring

De grootste samen slaap ergernissen

Voor veel mensen is het geen onbekend beeld, val je bijna in slaap, begint je partner keihard te snurken. Of midden in de nacht wordt je wakker omdat je een klap krijgt of je partner trekt het hele dekbed naar je toe. Er zijn zoveel slaap ergernissen dat we hier meerdere blogs aan zouden kunnen wijden. De grootste en meest voorkomende slaap ergernissen lees je hier.

1. Snurken

Op nummer een staat, hoe kan het ook anders, snurken. Eigenlijk heeft dit geen verdere uitleg nodig. Er is natuurlijk niets zo irritant wanneer je partner het hele bos om ligt te zagen.

2. Verdwenen dekbed

Ook een verdwenen dekbed is een van de meest voorkomende ergernissen. Er zijn altijd mensen die denken dat alleen zij onder het dekbed mogen en rollen er helemaal in weg, als een burrito. Hierdoor lig je zelf in de kou. Dit is wel te voorkomen door ieder een eigen dekbed te kopen, maar dat is natuurlijk minder gezellig.

3. Wakker liggen en draaien

Vaak is het zo dat wanneer de een niet kan slapen, de ander ook niet kan slapen. Dit komt door het gewoel, gedraai, gesteun en gezucht. Het zou natuurlijk veel fijner zijn als je partner gewoon rustig een boek gaat lezen, een kopje kruidenthee gaat drinken of zelfs liggend mediteren. Als je er zelf maar geen last van heeft.

4. Extra warmte

Er valt niet aan te ontkomen, met twee personen in een bed is warmer dan wanneer je alleen in bed ligt. Het kan een voordeel zijn in de koude winters, maar in de zomer.. Wie wilt er tijdens de zwoele zomernachten nou een warme kachel tegen zich aan? Gelukkig zijn er de boxsprings van 180×200 of breder. Hierdoor heb je meer ruimte en kan je gewoon rustig slapen. 

5. Ruimte, ruimte en ruimte

Zoals gezegd bij punt 2 zijn er altijd mensen die het hele dekbed innemen, maar er zijn ook mensen die denken dat ze alleen in bed liggen. Het is heel vervelend als uw partner heel breed en in het midden gaat liggen en voor je amper ruimte overlaat. Een boxspring kopen  met twee losse matrassen kan uitkomst bieden. Maar vaak wordt er een topper overheen gelegd en gaat je partner toch nog in het midden liggen.

6. ‘s Nachts plassen

Het is natuurlijk vervelend om wakker te liggen om te woelen maar als je partner gaat plassen kan dit je ook weer wakker maken terwijl je net zo lekker lag te slapen. Natuurlijk is het voor hem of haar ook vervelend om te gaan plassen maar voor jou is het nog veel vervelender.

7. De smartphone

Is je partner zo iemand die nog een uur met zijn of haar telefoon in de hand ligt voordat je gaat slapen? En ‘s ochtends als eerst Facebook bekijkt voordat je ook maar goedemorgen hebt gehoord? Dit is heel herkenbaar voor vele mensen. Vooral als de telefoon ook nog eens op geluid staat en daardoor irritante piepjes geeft.

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?