Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Blog

Grande Opbergboxspring

Rust creëren in je slaapkamer

Je slaapkamer is doorgaans de plek waar je volledig tot rust komt. Het is de plek waar je geniet van je nachtrust waardoor je vol energie en fris kan starten aan de nieuwe dag. Daarom is het belangrijk dat deze kamer een oase van rust is. Is dit bij jou het geval? Kan je echt tot rust komen in je slaapkamer of zijn er toch nog factoren die de rust in jouw kamer verstoren? Lees in ons nieuwe blog hoe jij meer rust in je slaapkamer kan creëren.

Zachte kleuren en verlichting

Felle kleuren verf of drukke printjes op behang kunnen nog zo leuk lijken, het is geen goed idee voor je slaapkamer. Kleuren die echt in het oog springen zijn meer gemaakt voor ruimtes waar energie en veel motivatie belangrijk is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sportruimtes en kantoren. Maar als je na een lange dag werken ’s avonds wil uitrusten dan is het niet fijn om in een kamer vol felle kleuren en drukke patronen te liggen. Het is dus verstandig om voor zachte kleuren te gaan die een gevoel van rust en ruimte geven. Zeker voor kleinere slaapkamers is dit heel verstandig. Verschillende wittinten maar ook pasteltinten, lichtgrijs of lichtbeige zijn uitstekend te gebruiken in de slaapkamer. Denk er dus goed aan welke kleur je de muur of muren in je slaapkamer geeft.

Naast de kleuren op de muur, is de verlichting ook heel belangrijk. Het is fijn om warm en zacht licht te kunnen creëren in je slaapkamer. Lampen met dimmer zijn hiervoor ideaal. Het fijne is dat er steeds meer slimme lampen zijn die je eenvoudig kunt dimmen. Hierdoor is bijna iedere lamp wel te voorzien van een dimmer.

Alles netjes opruimen

In vele slaapkamers liggen vaak losse en rondslingerende spullen. Denk hierbij aan vieze was, kleding wat nog niet in de was hoeft maar niet in de kast ligt, boeken, tijdschriften en nog veel meer. Voor je het weet ligt de hele kamer vol met spullen. Heel raar is dit natuurlijk niet. Vaak worden in de slaapkamer ook veel spullen opgeborgen in kasten. Probeer altijd zoveel mogelijk met kasten te werken die dicht kunnen zodat niets meer in het zicht ligt. Hierdoor oogt het een stuk rustiger. Niet heel veel ruimte voor een kast en lekker bed? Ga dan voor een boxspring met opbergruimte! Bij Boxspring Gekte hebben we diverse modellen opbergboxsprings. Bekijk ze allemaal en kies het model wat het beste bij jouw inrichting past.

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?