Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Blog

Boxspring dromen

De 5 meest voorkomende dromen

Dromen, het is maar een gek fenomeen. Toch dromen we tientallen keren per nacht, waarvan je slechts enkele tot geen dromen herinnerd. Je verbaast je vast wat je allemaal droomt in de nacht, de meest bizarre situaties spelen zich af tijdens jouw dromen. Benieuwd naar de betekenis ervan? Lees snel verder en kom erachter!

Je valt naar beneden

dromen op boxspring

Je herkent het vast wel. Je bent lekker aan het slapen en plotseling krijg je sterk het gevoel dat je naar beneden valt. Je schrikt wakker! Het gevoel dat je naar beneden viel leek net echt. Maar wat wil deze val jou nou precies duidelijk maken. Het naar beneden vallen in jouw droom kan betekenen dat je de controle van een situatie verliest. Deze situatie kan eigenlijk alles voorstellen. Je kunt bij jezelf nagaan waarover jij de controle in jouw leven hebt verloren. Daarnaast kan deze droom ook nog betekenen dat je je vasthoudt aan bepaalde situaties in jouw leven. Jouw droom probeert hier te zeggen dat je moet proberen om deze situaties los te laten.

Je brengt tijd door met een artiest

Breng jij tijd door met een artiest in jouw droom? Supervet! Jammer dat je de gemaakte selfies niet meer op jouw telefoon hebt na het wakker worden. Wanneer je in jouw droom met jouw favoriete artiest was kan dit twee dingen betekenen. Ten eerste kan je al heel lang uitkijken om jouw artiest te ontmoeten of bij zijn of haar concert te zijn. Ten tweede kun je jezelf heel sterk herkennen in jouw favoriete artiest. Hierdoor komen jullie persoonlijkheden samen in één droom. Wat de achterliggende reden bij jou ook is, ik wens je veel plezier bij de meet & greet!

Je hebt niet geleerd voor jouw toets

Kom jij in jouw droom aan in een tentamenzaal om een toets te maken waarvoor je totaal niet hebt geleerd?! Wees dan toch maar gerust, deze droom is alleen maar een waarschuwing. Je maakt je waarschijnlijk veel te druk op het moment. Je hebt misschien te veel verantwoordelijkheden en neemt hierdoor te veel hooi op jouw vork. Probeer hier verandering in te brengen. Je droom probeert je namelijk te vertellen niet te veel te stressen. Leef in het nu, wees gelukkig en leef kortom meer in het moment.

Je kan vliegen!

Vlieg jij ineens tussen de wolken door zonder dat je vleugels hebt? Dan ben je goed bezig! Deze droom reflecteert jouw gevoel van vrijheid, blijheid en positiviteit. Op het moment gaat alles zoals jij wil en daar moet je van genieten. Je grijpt kansen aan en deze pakken positief uit. Niets kan jou nog kapot maken of tegenhouden, je voelt je onoverwinnelijk en dan straal je ook uit. Geniet van dit gevoel zolang het er nog is.

Je zet het op een lopen

Een angstige droom, je wordt achtervolgt door een onbekende man. Het enige wat je kan doen is weglopen voor deze vreemde man, maar waar loop je naartoe? Waarom zit deze man achter je aan en waarom overkomt jou dit? Deze droom probeert je te vertellen dat je veel werk uitstelt. Je bent bijvoorbeeld nog niet begonnen met het schoonmaken van jouw huis, het leren voor een toets of andere werkzaamheden. Je blijft deze taken maar uitstellen en de stres wordt alleen maar groter. Je ervaart een zeer grote druk dat zich uit als een persoon die achter jou aan zit. Begin zodra je wakker wordt dus maar snel aan de door jouw uitgestelde taken. 

Dromen begint bij een goede nachtrust

Om te kunnen dromen moet je in een diepe slaap zijn beland. Je lichaam herstelt hierbij optimaal en verwerkt allerlei informatie, dat zich uit in dromen. Om heerlijk te kunnen slapen heb je een mooie boxspring met een lekker kussen, een goede bedsprei, een heerlijk dekbed en een prachtig dekbedovertrek nodig. Voor al deze benodigdheden ga je naar de webshop van Boxspring Gekte voor een uitgebreid en hoogkwalitatief assortiment.  

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?