Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Blog

hoofdbord nodig

Heb je een hoofdbord bij je boxspring nodig?

Wanneer je een minder grote of hoge slaapkamer hebt vraag je je misschien wel af of je een hoofdbord nodig hebt voor je nieuwe bed of boxspring. In sommige gevallen is het mogelijk om een goedkoper bed zonder hoofdbord te kopen, maar is dat het wel waard? Je spendeert veel tijd van je leven op je bed en bovendien is goed slapen een zeer belangrijk onderdeel voor een goede gezondheid.

Functie van een hoofdbord

Een hoofdbord heeft zowel een echte functie voor de boxspring als dat het mooi staat. Bij veel boxsprings zorgt een hoofdbord ervoor dat de onderboxen bij elkaar blijven staan en niet uit elkaar schuiven. Haal je zomaar het hoofdbord weg dan kan het zomaar gebeuren dat de twee boxen uit elkaar schuiven waardoor je tussen de twee boxen in komt te liggen. Dat wil natuurlijk niemand.

Naast deze functie van het hoofdbord kan het ook zorgen voor een totaal andere uitstraling van de slaapkamer.

Bovendien zorgt een hoofdbord ook dat je kussen of vettig haar geen invloed heeft op je muur en kan je er lekker tegen aan zitten tijdens het lezen of tv kijken in bed. Het kan dienen als een comfortabele rugleuning.

Je hoeft geen uitgebreide of speciaal hoofdbord te hebben om jouw boxspring het middelpunt in de kamer te maken. Doordat hoofdborden verschillende designs en groottes kan hebben zijn er vele mogelijkheden, ongeacht de ruimte in jouw kamer. Al onze boxsprings komen standaard met een hoofdbord. Zo kun je gelijk een boxspring kiezen met een hoofdbord die helemaal bij jouw slaapkamer past.

Soorten hoofdborden

Bij Boxspring Gekte hebben we hoofdborden die zijn gestoffeerd in dezelfde stof als de rest van de boxspring. Maar toch zit er nog veel verschil in de verschillende hoofdborden. Het grootste verschil is het uiterlijk van het hoofdbord. Zo zijn er boxsprings met een volledig glad hoofdbord maar ook met bijvoorbeeld een geknoopt hoofdbord of een bord dat in meerdere vakken is verdeeld. Direct een boxspring met hoofdbord bestellen? Bekijk dan gelijk onze collectie.

Inhoudsopgave

Anderen bekeken ook

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?