Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Wat is bonellvering?

Bonellvering is een type veer die veel wordt gebruikt in matrassen. Een andere vorm die veel wordt gebruikt is pocketvering. Ook dit wordt veel gebruikt in boxsprings. Op deze pagina hebben we het over bonellvering matras en de bonellvering zelf. Meer over pocketvering lees je hier: pocketvering matras.

Waaruit bestaat een bonellvering matras?

Een andere naam voor het bonellvering matras is het binnenvering matras. Zoals je aan de naam kunt aflezen zitten de veren in het matras. Alle veren in het matras zijn aan elkaar verbonden en hebben de vorm van een zandloper. Het staaldraad die de veren met elkaar verbindt kan in dikte verschillen. Hoe dikker dit staaldraad is, hoe stugger het matras zal aanvoelen. Dankzij de verbinding tussen de veren voelt het matras vrij stevig aan. Doorgaans wordt in een bonellvering matras in de kern een drukverdeler toegepast en krijgt het matras een toplaag van comfortschuim. Hierdoor lig je alsnog comfortabel op een bonellvering matras. Dit matras is goedkoper dan bijvoorbeeld een pocketvering matras en daardoor beter als je een kleiner budget hebt. Wanneer je last hebt van nachtelijke transpiratie is bonellvering ook een goede keus. Het matras ventileert namelijk erg goed. Als je ervoor kiest om een bonellvering matras te kopen moet je wel rekening houden met een harder matras.

Boxspring met bonellvering

Het is niet alleen mogelijk dat bonellvering in een matras zit. Het wordt ook verwerkt in de boxen van een boxspring. Hierdoor biedt het stevige maar comfortabele onderlaag met daar bovenop een matras en eventueel topmatras. Het is ook mogelijk om een bonellvering box te combineren met een pocketvering matras.

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?