Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Pocketvering matras

Een pocketvering matras zorgt voor de ideale ondersteuning van jouw lichaam. Het grote verschil tussen bonellvering en pocketvering zijn de veren. Bij bonellvering zijn allemaal veren aan elkaar verbonden. Bij pocketvering het matras of boxspring zijn allemaal losse veren. De pocketveren zijn kleiner van formaat en hebben niet de zandlopervorm. Een van de belangrijkste kenmerken van de pocketveer is dat deze meer weerstand biedt als de belasting groter wordt. Dit maakt het ideaal om te gebruiken in matrassen.

Kenmerken en voordelen pocketvering matras

In een pocketvering matras zitten de veren individueel verpakt in een hoesje van textiel. Het aantal veren kan oplopen tot wel 1.000. Dankzij de individuele verpakking en de hoes van textiel wordt een piepend en/of krakend matras voorkomen. Maar dit zijn niet de enige voordelen en kenmerken van pocketveren. De veren zijn dan wel los verpakt, ze zitten wel aan elkaar gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat ze een zeer comfortabele ondersteuning bieden. Mede hierdoor zijn pocketvering matrassen een van de populairste van Nederland.

Combinatie pocketvering en boxspring

De combinatie van een boxspring en pocketvering is ideaal. Doordat de box volledig bekleed is, wordt de druk van de pocketveren gelijkmatig verdeeld. Op een lattenbodem krijgen de pocketveren niet overal ondersteuning. Dit maakt een lattenbodem dan ook niet geschikt om een pocketvering matras op te leggen. Maar dit probleem heb je niet bij een boxspring. Bovendien zijn er ook boxsprings met pocketvering in zowel het matras als de box. Hierdoor ervaar je nog meer slaapcomfort.

Bekijk ons assortiment boxsprings en vindt jouw boxspring met pocketvering matras.

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?