Veelgestelde vragen

Bestel-verzendinformatie

Welk merk boxspring?

Er zijn personen die zich afvragen ‘welk merk boxspring moet ik toch kopen?’. Maar het is helemaal niet belangrijk welk merk uw boxspring heeft, het gaat om het ligcomfort dat een boxspring u kan bieden. Waarom u niet per se een merk boxspring nodig heeft leest u op deze pagina. Vervolgens kunt u eenvoudig een boxspring bestellen bij Boxspring Gekte!

Merk boxspring is geen garantie

Een boxspring van een bekend merk is geen garantie dat het boxspring bed ook daadwerkelijk bij uw lichaam past en dat het lekker ligt. Dit komt ook zeker omdat verschillende merken, verschillende specialisaties heeft. Waar het ene merk misschien gespecialiseerd is in boxsprings voor zwaardere personen, is het andere merk gespecialiseerd in elektrische boxsprings. 

Uw lichaam bepaalt welk bed voor u geschikt is en niet het merk. Misschien heeft uw lichaam speciale eisen die het bekende merk niet kan bieden, dan is dit merk niet geschikt voor u. Ga op zoek naar een boxspring bed dat bij uw wensen en behoeftes aansluit, in plaats van zomaar een bed van een merk te kiezen die er goed uit ziet. 

Ga niet te veel af op uiterlijk

Wanneer u in een beddenzaak of in een meubelzaak langs een rij opgestelde boxsprings loopt, dan springt er bijna altijd wel eentje uit die u echt heel mooi vindt. Dit bed zal waarschijnlijk prachtig staan op uw slaapkamer, maar ligt dit bed ook wel goed? Het grootste gedeelte van de tijd ligt u te slapen op het bed en ziet u het uiterlijk van het bed niet eens, maar u voelt wel hoe u ’s ochtends wakker wordt. Het is daarom belangrijk om eerst te gaan voor ligcomfort en daarna pas te kijken naar het uiterlijk. Natuurlijk is het ligcomfort wel te verhogen met het juiste matras en topmatras. 

Inspiratie op doen voor je slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top