Veelgestelde vragen

Bestel-verzendinformatie

Wat is de beste boxspring?

Het aanbod in boxsprings is groot maar wat is de beste boxspring? De beste boxspring sluit helemaal aan bij uw wensen. Er zijn verschillende factoren die bepalen wat de beste boxspring is. Deze factoren verschillen per persoon en de wensen en behoeftes van deze persoon. Dit zorgt er voor dat de beste boxspring voor iedereen verschillend kan zijn. Wat het beste boxspring bed voor u kan zijn, leest u hieronder.

Wat zijn de beste boxspring bedden?

De beste boxspring bedden hebben een box die gevuld is met pocketveren met daarop een matras die bij de persoon past. Dit hardheid van het matras ligt aan het gewicht van de persoon die er op ligt. Dit kan er voor zorgen dat u en uw partner verschillende matrassen nodig hebben als er een verschil in lichaamsgewicht is. Een elektrische boxspring geeft daarbij nog extra comfort. Door het hoofdeinde omhoog te kunnen bewegen, kunt u op een ergonomische manier tv kijken of lezen, zonder dat u uw lichaam in allerlei posities moet wringen. 

Welke boxspring is het beste?

Welke boxspring het beste is, verschilt dus erg per persoon. Na rondvraag bij Boxspring Gekte zijn er dan ook verschillende boxsprings uitgekomen toen we hier naar vroegen. De elektrische Dreamhouse boxspring werd wel het vaakst genoemd. Deze boxspring is elektrisch verstelbaar, heeft pocketveren als vulling van de box en beschikt over een gesplit topmatras. Bent u langer dan de gemiddelde mens, dan kan een boxspring van 210 of 220 centimeter lang voor u de beste keuze zijn. Dit zorgt ervoor dat u niet meer met koude voeten komt te liggen in de winter. 

Bekijk het assortiment van Boxspring Gekte en vind het beste boxspring bed dat bij uw wensen aansluit! Ook voor u zit het beste boxspring bed in onze collectie, het moet alleen nog gevonden worden door u!

Inspiratie op doen voor je slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top