Boxspring | SKYBEDD ® Soulbedd

Vanaf:  1.099,00

2 jaar garantie

Kopersbescherming

Je bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

(Montage optioneel)

Ontmoet het SKYBEDD® Soulbedd, jouw nieuwe beste vriend voor ongeëvenaarde nachtrust. Dit bed is niet zomaar een slaapplek, het is jouw persoonlijke toevluchtsoord na een lange dag. Met het SKYBEDD® Soulbedd in je slaapkamer transformeer je elke nacht in een vijfsterren slaapervaring.

Laten we beginnen met het hart van het Soulbedd: de matras. Deze is niet zomaar een matras, maar een meesterwerk van comfort en ondersteuning. Stel je voor: een matras die zich perfect vormt naar de contouren van je lichaam, waardoor je het gevoel hebt dat je zweeft. En dankzij de geavanceerde temperatuurregulatie word je elke ochtend fris en vol energie wakker.

Maar het SKYBEDD® Soulbedd is meer dan alleen comfortabel. Het design is strak en tijdloos, met een vleugje elegantie dat elke slaapkamer verandert in een stijlvolle oase. De keuze aan kleuren en materialen is divers, zodat jij het bed kunt personaliseren naar jouw smaak. Van chic zwart tot rustgevend blauw, er is altijd een optie die bij jou past.

Wat ook geweldig is aan het Soulbedd, is de duurzaamheid. Gemaakt met milieuvriendelijke materialen en processen, is dit bed een bewuste keuze voor de planeet.

Dus, ben je klaar om je slaapkamer te upgraden? Met het SKYBEDD® Soulbedd kies je niet alleen voor een stijlvol bed, maar voor een investering in je welzijn en een betere wereld.

Product details

Wasbaar

Nee

Collectie

Skybedd

Kleur

Antraciet

Antiallergeen

Ja

Materiaal

Luxe geweven stof

Formaat boxspring

140 x 200 , 160 x 200 , 180 x 200