Boxspring | SKYBEDD ® Modebedd

Vanaf:  1.499,00

2 jaar garantie

Kopersbescherming

Je bestelling wordt binnen 7 dagen bezorgd.

(Montage optioneel)

Het SKYBEDD® modebedd is niet zomaar een bed; het is een statement in je slaapkamer. Stel je voor: jij, uitgestrekt in een bed dat niet alleen ongekend comfortabel is, maar ook nog eens een blikvanger van jewelste. Met zijn strakke lijnen en moderne design past het SKYBEDD® naadloos in elke moderne slaapkamer.

Wat dit bed zo bijzonder maakt, is de combinatie van stijl en comfort. Het hoofdbord, met zijn elegante en subtiele curve, ondersteunt perfect bij het lezen of Netflixen. En over comfort gesproken, de matras van het SKYBEDD® is van topkwaliteit. Gemaakt van geavanceerde materialen die zich aanpassen aan je lichaam, waardoor je elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt.

Maar wacht, er is meer! Het SKYBEDD® modebedd is niet alleen een genot voor je lichaam, maar ook voor je ogen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, past het naadloos bij jouw persoonlijke stijl en interieur. Of je nu gaat voor een gedurfd rood of een klassiek grijs, het SKYBEDD® maakt je slaapkamer helemaal af.

En het mooiste? Dit bed is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor het milieu. Gemaakt met duurzame materialen en processen, slaap je niet alleen comfortabel, maar ook met een goed geweten.

Kortom, het SKYBEDD® modebedd is meer dan een bed. Het is een ervaring, een levensstijl, een keuze voor comfort en stijl. Durf jij de sprong te wagen naar de ultieme slaapervaring?

Product details

Wasbaar

Nee

Collectie

Skybedd

Kleur

Antraciet

Antiallergeen

Ja

Materiaal

Luxe Velvet stof

Formaat boxspring

140 x 200 , 160 x 200 , 180 x 200