Boxspring 160x210 kopen

Wil je een standaard formaat boxspring kopen, maar dan net een stukje langer? Ga dan voor de 160×210 boxspring van Boxspring Gekte! Deze 160×210 zijn ideaal wanneer je net een beetje extra voetruimte nodig hebt. En het mooiste is, ze zijn een stuk goedkoper dan bij andere online beddenwinkels!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

De goedkoopste 160×210 boxsprings bij Boxspring Gekte

In onze online beddenwinkel vind je de goedkoopste 160×210 boxsprings. Wij verschillen op één vlak enorm van andere aanbieders. Wij hebben namelijk geen showrooms. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij de goedkoopste boxsprings van goede kwaliteit aan kunnen bieden! Bij Boxspring Gekte vind je namelijk al een verlengde boxspring van 160×210 vanaf €490,-.

Zoals gezegd werken wij enkel online. Alleen op die manier blijven onze boxsprings het goedkoopst van allemaal. Toch bieden wij topservice aan. Onze top klantenservice staat meteen paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Twijfel je over een kleur, het materiaal of iets anders? Stel dan direct jouw vraag! We helpen je gelijk verder.

Toch is dit niet alles. Want is een boxspring 160×210 wel het juiste formaat? Daar kom je maar op één manier achter: door er op te liggen. Wij bezorgen de boxspring gratis bij jou thuis, waarna je tot 60 dagen kunt proefslapen. Is hij toch niet helemaal naar wens, dan kun je hem gewoon retourneren en wij storten het aankoopbedrag terug op je rekening.

160×210 boxspring ideale tweepersoonsbed

Boxsprings van 160×210 cm zijn het ideale tussenmodel wanneer een 160×200 boxspring net iets te kort voelt en een 160×220 boxspring te lang. De gemiddelde Nederlander is best lang, zeker wanneer je veel beweegt in je slaap hangen je voeten al snel over het uiteinde. Wil je dit voorkomen zonder te veel ruimte in beslag te nemen? De 10 extra cm van de 160×210 boxspring is dan echt ideaal.

Boxsprings van 160cm zijn tweepersoons boxsprings en zo lig je dus comfortabel met een partner in je nieuwe boxspring! Iets minder of juist meer ruimte? Bedenk dan of misschien een twijfelaar boxspring niet beter is om ruimte te besparen. Of misschien juist een queen size boxspring, zodat je lekker heen en weer kan draaien!

Verschillende ontwerpen 160×210 boxsprings

Ben je nog niet helemaal zeker over welke 160×210 boxspring je wilt? Dat is geen probleem! Bekijk ons assortiment nog even om goed inspiratie op te doen. Ben je op zoek naar een veelzijdige boxspring? Bekijk dan onze leren 160×210 boxsprings in neutrale kleuren. Ook hebben we boxsprings van stof in speelse kleuren! Denk aan bijvoorbeeld roze en blauw. Toch nog op zoek naar iets luxer? Bekijk dan ook onze opberg boxsprings en elektrische boxsprings. De keuze is reuze bij Boxspring Gekte!