Show sidebar

Toont alle 2 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 140×220

Op zoek naar een twijfelaar boxspring van 140×220, omdat 140×210 of 140×200 niet lang genoeg is? Bij Boxspring Gekte vind je naast het langste formaat twijfelaar van 140×220 ook tweepersoons boxsprings met grotere breedtematen zoals 160×200 of 180×200. Daarnaast zijn er nog eenpersoons boxsprings van 80×200 en 90×200 indien je niet zoveel ruimte in je slaapkamer hebt. Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor vele soorten boxsprings! Bekijk het assortiment goedkope boxsprings in onze online beddenzaak.

Goedkope boxspring van 140×220

Op zoek naar een goedkope boxspring van 140×220? Bij Boxspring Gekte hebben we bedden die kwalitatief hoogwaardig zijn, maar wel scherp geprijsd. Dit komt mede doordat wij geen hoge kosten hebben voor een bedrijfspand omdat we een volledige online beddenwinkel zijn. Dit bespaard kosten én hoge prijzen voor jou. Een goedkope twijfelaar met deze langste afmeting vind je in de aanbieding bij Boxspring Gekte!

Extra lange boxspring twijfelaar

Een boxspring van 140×220 is extra lange twijfelaar. Dit is fijn voor iedereen boven de 185 cm. Dankzij de lengte van 220 cm zullen je voeten niet zo snel meer onder aan het bed uitsteken waardoor je in de winter koude voeten kan krijgen. Het is natuurlijk wel belangrijk om dan een dekbed te hebben die ook lang genoeg is. Het voordeel van Boxspring Gekte is, die hebben wij ook! Wij hebben diverse extra producten voor jouw twijfelaar zodat je met één aankoop in een keer klaar bent. Bij Boxspring Gekte hebben we de langste hoeslakens, dekbedden en dekbedovertrekken voor dit grote formaat boxspring.

Boxspring bestellen

Bestel nu jouw nieuwe goedkope twijfelaar boxspring bij Boxspring Gekte. Heb je nog vragen? Bekijk dan onze meest gestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je helpen met de keuze voor welke boxspring van 140×220 jij zou moeten gaan. Op zoek naar de goedkoopste boxspring? Bekijk dan onze boxspring aanbiedingen.

Shopping cart

close
Scroll To Top