Show sidebar

Enig resultaat

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Boxspring 140×210

Bij Boxspring Gekte hebben we boxsprings 140×210 in verschillende stijlen. Dit is een bijzondere maat door de extra lengte. Je denkt misschien wat maakt die 10 centimeter uit, maar dat kan veel verschillen. Zeker als je wat langer bent maar je hebt geen ruimte voor een heel groot bed, is een 140×210 boxspring een ideale tussenoplossing. Als je 1.85 of langer bent, profiteer je al van de extra lengte van deze boxspring.

Voor een complete boxspring van 140×210 ben je bij Boxspring Gekte op het juiste adres. Wij hebben diverse boxsprings van dit formaat. Bovendien zijn ze van hoge kwaliteit. Zo wordt de Celine gemaakt in Nederland waardoor een hoge kwaliteit is verzekerd met een korte levertijd, beter kan toch niet? Wil je liever een aanbieding boxspring van 140×210? Bij Boxspring Gekte hebben we regelmatige mooie aanbiedingen waardoor iedereen kan genieten van het comfort dat een boxspring te bieden heeft.

Boxspring 140×210 als vervanging

Een boxspring van 140×210 is een ideale vervanging als je toe bent van bijvoorbeeld je eenpersoons bed zodat je voortaan samen met je partner kan slapen of zodat jij voortaan alle ruimte hebt. Dit zijn maar enkele van de vele redenen die er kunnen zijn om een nieuwe boxspring te kopen. Voordat je een nieuw bed gaat bestellen of kopen is het verstandig om er goed aan te denken dat je de komende jaren hier veel tijd op gaat doorbrengen. Zorg er dus voor dat je jaren vooruit kan met je nieuwe boxspring, zowel op het gebied van ligcomfort als op het gebied uitstraling. Bij Boxspring Gekte hebben we diverse modellen met een strak uiterlijk zodat deze in veel verschillende inrichtingen van slaapkamers past.

140×210 boxspring kopen

Wil je een 140×210 boxspring kopen? Dat kun je eenvoudig direct doen bij Boxspring Gekte. Wij hebben een vast assortiment met goedkope boxsprings en een wisselend assortiment met fraaie aanbiedingen op de boxsprings. Zo kun je voor een zeer scherpe prijs voortaan genieten van het comfort dat een boxspring te bieden heeft. Bij ons vind je een ruime keuze aan boxsprings, zowel van 140×210, 140×220 als 140×200 maar ook breder zoals 160×210 of zelfs 180×210. Deze maten zijn zeer geschikt voor de grotere slaapkamers en personen die graag alle ruimte in bed willen hebben. Slaap je toch liever knus met je partner in bed? Dan zijn alle boxsprings van 140 breed ideaal voor jullie! Bovendien past deze ook al snel in vele slaapkamers. Bekijk direct ons assortiment en bestel jouw nieuwe boxspring bij Boxspring Gekte.

Shopping cart

close
Scroll To Top