Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Hoe een boxspring kiezen

Een boxspring kiezen is een proces dat zorgvuldig moet verlopen. Hoe een boxspring kiezen? Dat leggen wij van Boxspring Gekte als boxspring experts aan je uit! Hierdoor maak je een weloverwogen en goede keuze en kun je voortaan genieten van extra slaapcomfort dankzij jouw nieuwe boxspring.

Het begin

Als je een boxspring gaat kiezen is het belangrijk om te weten zijn wat jouw wensen zijn op het gebied van jouw nieuwe boxspring bed. Denk bijvoorbeeld na over de afmetingen van het bed. Wil je misschien een groter bed dan dat je nu hebt of mag het wel een stukje kleiner? Denk er wel aan, mocht je een stuk groter gaan, moet je misschien ook een nieuw dekbed, nieuwe dekbedovertrekken en nieuwe hoeslakens kopen.

Het is ook mogelijk om een elektrisch verstelbare boxspring te kiezen. Het is verstandig om ook hier van te voren goed over na te denken. Een elektrisch verstelbare boxspring biedt extra comfort. Als laatste de box. De box is een belangrijk onderdeel van het bed. Er zijn twee type boxen; met veren en zonder veren. Met veren zorgt ervoor dat je extra ligcomfort ervaart. Het voelt alsof je op twee matrassen tegelijk ligt. Dit biedt extra ondersteuning voor jouw lichaam. Als je keuzes hebt gemaakt over deze punten dan is het tijd voor de volgende stap.

Op zoek naar een boxspring

Nu je weet aan welke punten jouw nieuwe boxspring moet voldoen, kun je een boxspring kiezen. Bij Boxspring Gekte hebben we een ruim assortiment aan boxspring bedden die aan de verschillende eisen van je kunnen voldoen, van elektrische verstelbare boxsprings van 180×200 centimeter tot vlakke boxsprings van 140×200 centimeter. Boxspring Gekte heeft verschillende soorten boxsprings in verschillende prijsklassen. Voor elk budget hebben wij een bed. Bekijk ons assortiment, zoek de boxspring die bij je past en bestel hem snel! Hoe eerder je bestelt, hoe eerder je geniet van het ligcomfort.

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?