Veelgestelde vragen

Klachten en vragen

Hoe een boxspring kiezen

Een boxspring kiezen is een proces dat zorgvuldig moet verlopen. Hoe een boxspring kiezen? Dat leggen wij van Boxspring Gekte als boxspring experts aan u uit! Hierdoor maakt u een weloverwogen en goede keuze en kunt u voortaan genieten van extra slaapcomfort dankzij uw nieuwe boxspring.

Het begin

Als u een boxspring gaat kiezen is het belangrijk om te weten zijn wat uw wensen zijn op het gebied van uw nieuwe boxspring bed. Denk bijvoorbeeld na over de afmetingen van het bed. Wilt u misschien een groter bed dan dat u nu heeft of mag het wel een stukje kleiner? Denk er wel aan, mocht u een stuk groter gaan, moet u misschien ook een nieuw dekbed, nieuwe dekbedovertrekken en nieuwe hoeslakens kopen. 

Het is ook mogelijk om een elektrisch verstelbare boxspring te kiezen. Het is verstandig om ook hier van te voren goed over na te denken. Een elektrisch verstelbare boxspring biedt extra comfort. Als laatste de box. De box is een belangrijk onderdeel van het bed. Er zijn twee type boxen; met veren en zonder veren. Met veren zorgt ervoor dat u extra ligcomfort ervaart. Het voelt alsof u op twee matrassen tegelijk ligt. Dit biedt extra ondersteuning voor uw lichaam. Als u keuzes heeft gemaakt over deze punten dan is het tijd voor de volgende stap.

Op zoek naar een boxspring

Nu u weet aan welke punten uw nieuwe boxspring moet voldoen, kunt u een boxspring kiezen. Bij Boxspring Gekte hebben we een ruim assortiment aan boxspring bedden die aan de verschillende eisen van u kunnen voldoen, van elektrische verstelbare boxsprings van 180×200 centimeter tot vlakke boxsprings van 140×200 centimeter. Boxspring Gekte heeft verschillende soorten boxsprings in verschillende prijsklassen. Voor elk budget hebben wij een bed. Bekijk ons assortiment, zoek de boxspring die bij u past en bestel hem snel! Hoe eerder u bestelt, hoe eerder u geniet van het ligcomfort. 

Inspiratie op doen voor je slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top