Beste boxspring

De beste boxspring is voor iedereen anders. Iedereen heeft namelijk eigen wensen en behoeftes bij een bed. De een houdt van een zacht matras terwijl de ander een extra groot hoofdbord wilt. Dit zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om één boxspring tot de beste uit te roepen. Iedereen zal zijn of haar eigen beste boxspring bed moeten kiezen. Bij Boxspring Gekte kunnen wij u wel helpen om de best mogelijke boxspring voor uw situatie te kiezen. Je leest hier welke factoren de beste optie voor jou bepalen. Hierdoor kan je zelf de beste boxspring uitkiezen. Lees snel verder.

Zo kies je niet de beste boxspring

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen een boxspring kopen. Dit zijn niet altijd de goede redenen. Hieronder lees je een aantal factoren waardoor je niet dezelfde fout maakt door niet deze redenen te gebruiken om de in jouw ogen beste boxspring te kopen.

Het uiterlijk en proefliggen in de winkel

Vaak loopt men door een bedden- of meubelzaak langs alle boxsprings en dan gaan de ogen direct naar die ene boxspring. Dit bed staat waarschijnlijk prachtig in je slaapkamer maar ligt hij ook goed en voldoet de rest ook aan je eisen? Zodra je eenmaal in je bed ligt is het uiterlijk van veel minder belang omdat je het bed niet ziet. Het belangrijkste is dat het bed je lichaam de juiste ondersteuning biedt.

Ook gaan mensen even op een bed in een winkel liggen en denken dat zij dan de juiste keuze kunnen maken. Maar het is bewezen dat het absoluut geen zin heeft. Dit komt doordat je anders gaat liggen, je kleren draagt, je neemt niet je slaaphouding van thuis aan en je ligt nooit helemaal ontspannen zoals thuis in bed. Maar de belangrijkste factor is toch wel de tijd. Even een paar minuten op het bed is helemaal niks in vergelijking met de vele uren die je op het bed zult doorbrengen. Gemiddeld zijn er zo’n acht weken nodig om over een bed te kunnen oordelen. Dit is dan ook de reden dat je bij Boxspring Gekte 60 dagen kunt proefslapen. Voldoet de boxspring dan niet aan je eisen, dan is het niet de beste boxspring in jouw geval.

Hoge instap en het merk

De beste boxspring kan zowel een hoge als lage instap hebben. De hoogte van boxsprings wordt bepaald door de pootjes en de dikte van de box en het matras. Voor een hoge instap heb je dus niet per se een boxspring nodig en daarom is het dan ook geen goede factor om de beste boxspring uit te kiezen. Daarbij denkt iedereen een hoog bed nodig te hebben maar de juiste hoogte wordt bepaald door de beenlengte van een persoon. Het gevolg is dat een persoon met kortere benen ook een lager bed nodig heeft. Natuurlijk kan een hoger bed geen kwaad, in tegenstelling tot een te laag bed.

Ook het merk speelt bij sommige mensen een belangrijke rol, terwijl dit natuurlijk niet zou moeten. Een merk is nooit een garantie dat een bed ook voor jou de beste boxspring is. Dit komt omdat merken vaak gespecialiseerd zijn in bepaalde facetten.

Dit zijn de meest voorkomende factoren die je ervan kunnen weerhouden om de beste boxspring in jouw geval te kiezen.

Zo kies je wel de beste boxspring

Nu je weet hoe je niet de beste boxspring moet kiezen, is het natuurlijk wel fijn om te weten hoe je wel de beste boxspring kunt kiezen. Allereerst is het verstandig om te kiezen voor een boxspring waar je op kunt proefslapen, zoals de 60 dagen proefslapen bij Boxspring Gekte. Dit geeft je de zekerheid dat je jouw bed kunt inruilen wanneer deze toch niet voldoet aan de verwachtingen als de beste boxspring. Natuurlijk kun je vervolgens altijd nog op uiterlijk uw boxspring uitkiezen. Let er ook op dat je lichaam goed wordt ondersteund door de hardheid van het matras. Vaak voldoet een middelstevig tot stevig matras aan de meeste wensen.

Zoek nu de beste boxspring uit het Boxspring Gekte assortiment uit en ervaar comfort zoals nooit tevoren.