Show sidebar

Toont alle 4 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Goedkope boxspring

Een goedkope boxspring vind je bij Boxspring Gekte. Wij leveren hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een voordelig en comfortabel bed is de beste manier om een dag goed te beginnen zonder dat het veel hoeft te kosten. Het zorgt ervoor dat je meer uitgerust aan de dag begint dan wanneer je een bed koopt voor een gunstige prijs, maar die niet lekker ligt.

Bij ons vind je een betaalbaar en ruim assortiment aan bedden van verschillende maten en in verschillende uitvoeringen. Naast dat je een boxspring kopen kan voor de standaard lage prijzen, hebben we ook nog verschillende aanbiedingen en andere koopjes.

Bij Boxspring Gekte vind je goedkope boxsprings in de maten: eenpersoons (80×200 of 90×200), brede twijfelaar (140×200) of tweepersoons (160×200, 180×200 of 200×200). De afmetingen in de lengte verschillen van x200, x210 of x220 centimeter.

De opbouw van een voordelige boxspring

De opbouw van een voordelige boxspring is hetzelfde als een andere complete boxspring, alleen de prijs is anders. Het bed bestaat uit een box met poten, een matras, topmatras en hoofdbord. Er zijn drie verschillende boxen goedkoop verkrijgbaar: een lege box, een box met veren en een box met pocketveren. De box met pocketveren biedt het hoogste comfort, maar over het algemeen wel voor een hogere prijs. Maar als je gaat voor een goede deal in onze outlet kun je alsnog een boxspring voor de beste koop krijgen, mét daarbij pocketveren. De matrassen die bij de aanbieding worden meegeleverd zijn bekleed met dezelfde stof als de box en het hoofdbord voor een extra luxe uitstraling.

Gehele boxspring goedkoop bestellen

Bij Boxspring Gekte kun je eenvoudig en goedkoop een complete betaalbare boxspring bestellen. In de sale zijn veel bedden voordelig afgeprijsd en te kopen voor een prijs die je nergens anders vindt. Zie je een goede aanbieding staan die perfect voor je is? Wacht dan niet te lang, want op is ook echt op.

Staat er op dit moment niks in onze outlet wat aantrekkelijk genoeg is voor je? Kom dan snel een keer terug voor nieuwe goedkope boxsprings. Wij voegen regelmatig nieuwe boxsprings toe aan de sale en outlet. Hierdoor kan het zijn dat de ene week er niks voor je bij staat, maar als je later terugkomt, kun je niet kan kiezen welk bed je wilt kopen door de vele keuzes in aanbiedingen.

Kwaliteit goedkope boxspring

Over de kwaliteit van een goedkope boxspring hoef je zich geen zorgen te maken. Ondanks dat dit betaalbare boxsprings zijn, zegt dit niks over de kwaliteit. Het kan namelijk zo zijn dat het bijvoorbeeld wat oudere modellen of de laatste modellen van een collectie zijn die voor een goede deal in de aanbieding te verkrijgen zijn. De boxspring bedden zijn dan wel goedkoop maar wel van de hoge kwaliteit die je kunt verwachten van Boxspring Gekte.

Goedkope boxspring kopen

Als je van plan bent om een voordelige boxspring te kopen dan is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden wil je voor de beste koop gaan. Omdat bij al onze boxsprings goedkoop een hoofdbord wordt geleverd, moet je uitzoeken of dit hoofdbord wel op de slaapkamer kan komen. Er zijn huizen waarbij het hoofdbord niet door het trapgat past waardoor het eventueel door een raam naar binnen moet, als de ramen wel groot genoeg zijn. Daarnaast is het verstandig om eens te kijken of het formaat bed dat je wilt wel ook echt past in de kamer. Dit kun je controleren door bijvoorbeeld met tape de omtrek van het bed in de kamer te maken. Zolang je rekening houdt met deze factoren zal het goed komen.

Een goedkope, complete boxspring kopen doe je bij Boxspring Gekte. Bestel snel en geniet binnenkort van het comfort dat een boxspring biedt.

Shopping cart

close
Scroll To Top