Veelgestelde vragen

Bestel-verzendinformatie

Waar moet u op letten bij het kopen van een boxspring?

Het percentage boxsprings van verkochte bedden wordt steeds hoger. De populariteit van de boxspring reist de pan uit. Wij vertellen u waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste boxspring kiest die bij uw situatie past. Lees hieronder waar u op moet letten!

Uw wensen en behoeftes

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe boxspring, is het verstandig om goed na te denken over uw wensen en behoeftes. Enkele vragen die u zichzelf kunt stellen zijn; ligt u alleen of met z’n tweeën? Slaapt u graag op een hard of zacht matras? Moet de boxspring andere functionele eisen hebben? Door van te voren goed na te denken over uw wensen en behoeftes kan de zoektocht naar een nieuw boxspring bed sneller en efficiënter uitkiezen.

Een boxspring is een aankoop die u niet frequent doet. Er zijn erg veel verschillende soorten en variaties. Het uiterlijk en soort boxspring is natuurlijk belangrijk maar nog belangrijker zijn de ondersteuning van het lichaam en vocht- en temperatuurregulatie die geboden worden.

Ondersteuning van het lichaam

De lichaamsondersteuning van de boxspring en het matras is een belangrijk onderdeel waar u op moet letten bij de aankoop van een boxspring. Deze ondersteuning hangt samen met uw lichaamsgewicht en uw slaaphouding. Zo biedt een box met pocketvering meer ondersteuning dan een lege box. 

Vocht- en temperatuurregulatie

Goede vocht- en temperatuurregulatie zijn een essentieel onderdeel waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring. Doorgaans zit dit wel goed, dankzij de openstructuur van de box. Het is verstandig om de vloer onder de boxspring vrij te houden. Hierdoor blijft de regulatie het effect houden. 

Waar opletten bij boxspring kopen

U weet dus nu verschillende factoren waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring. Natuurlijk zijn er nog veel meer factoren waar u op kunt letten, zoals welk matras voor de boxspring en het topmatras. Door hier de juiste te kiezen, verhoogt u het ligcomfort en geniet u van een betere slaap.

Inspiratie op doen voor je slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top