Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Wat kost een goede boxspring

Wat kost een goede boxspring nou eigenlijk? Een goede boxspring hoeft niet duur te zijn. Dit bewijzen wij bij Boxspring Gekte. Er zijn veel verschillende aanbieders van boxspring bedden met allemaal hun eigen prijzen. Deze prijsverschillen komen door het verschil in kwaliteit, materiaal en service. Bij Boxspring Gekte leveren wij een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van het extra comfort dat een boxspring biedt. Op deze pagina lees je wat een boxspring kost en hoe je de juiste keuze maakt.

Hoeveel kost een goede boxspring?

Bij Boxspring Gekte kost een goede boxspring vanaf €999,-. De prijs is afhankelijk van het formaat van de boxspring, of deze elektrisch verstelbaar is en waaruit de box bestaat. Hoeveel een goede boxspring kost hangt geheel van jouw wensen en voorkeuren af. Zo kan een goede boxspring voor één persoon die niet elektrisch is €400,- kosten terwijl voor een stel een goede elektrische boxspring €1.099,- kost.

De goedkopere boxsprings hebben vaak een box die bestaat uit een beklede houten frame. Bij de boxsprings in de hogere prijsklasse zitten er veren in de box. Dit zorgt voor extra slaapcomfort, het voelt alsof je op twee matrassen ligt.

Wat kost een boxspring bed?

Het antwoord op de vraag ‘wat kost een boxspring bed?’ is niet individueel te beantwoorden. Wat een bed precies voor je kost, hangt af verschillende factoren. Je kunt een boxspring kopen van €999,- maar ook van meer dan €5.000,-. Een boxspring bed is er dus voor ieder budget. Het voordeel van het kopen van een boxspring ten opzichte van een ‘normaal’ bed, is dat er vaak bij de prijs al een of twee matrassen en een topper zijn inbegrepen.

Bekijk het assortiment van Boxspring Gekte, kies een boxspring die bij jouw wensen aansluit en kom erachter wat een goede boxspring kost in jouw geval.

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?