Vandaag besteld voor 17:00, vandaag verzonden
30 dagen uitproberen
Gratis verzending vanaf €100,-

Hoe kies je een boxspring

Hoe kies je een boxspring? Dit is tegenwoordig zeer lastig. Door de populariteit van de boxspring is het aanbod in boxsprings dan ook enorm gestegen. Bij Boxspring Gekte snappen we dat je door de bomen het bos niet meer ziet en graag geholpen wil worden op het gebied van het kiezen van een boxspring. Hoe je de juiste boxspring kiest, lees je op deze pagina.

Keuzes maken

Om de juiste boxspring te kiezen zijn er verschillende vragen die je jezelf moet afvragen. Door deze vragen te beantwoorden maak je de zoektocht naar de juiste boxspring een stuk eenvoudiger. Hieronder staan de vragen.

  • Hoe breed moet de boxspring zijn?
  • Hoe lang moet de boxspring zijn?
  • Wil ik een elektrisch verstelbare boxspring?
  • Wil ik een box met veren?
  • Wat voor poten wil ik onder mijn boxspring?

Wanneer je deze vragen hebt beantwoord kunt op gerichter op zoek gaan naar een boxspring die binnen jouw wensen past.

De juiste keuzes maken

Heb je meer hulp nodig bij het beantwoorden van bovenstaande vragen? Boxspring Gekte helpt je de juiste keuze te maken. Wanneer je al een boxspring hebt, is het een stuk eenvoudiger om een nieuwe boxspring te kiezen. Maar kom je van een ‘normaal’ bed, dan is de vraag ‘hoe kies je een boxspring?’ lastiger te beantwoorden. Wel kun je eenvoudig de afmetingen bepalen. Je weet immers of je bed groot genoeg is, groter of misschien wel kleiner mag.

Een elektrisch verstelbare boxspring kan ervoor zorgen dat je met meer comfort tv kan kijken vanuit jouw bed en eventueel eenvoudiger uitstapt als je last van jouw rug hebt. Een box met vering erin geeft meer slaapcomfort. Het voelt dan alsof je op twee matrassen ligt. Een houten frame als box met een goed matras kan ook nog steeds zorgen voor veel slaapcomfort. Als laatste de poten. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw smaak en de inrichting van jouw slaapkamer.

Heb je de vragen beantwoord? Bekijk dan het assortiment van Boxspring Gekte en kies een boxspring die bij jouw wensen aansluit.

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?