Veelgestelde vragen

Klachten en vragen

Hoe kies je een boxspring

Hoe kies je een boxspring? Dit is tegenwoordig zeer lastig. Door de populariteit van de boxspring is het aanbod in boxsprings dan ook enorm gestegen. Bij Boxspring Gekte snappen we dat u door de bomen het bos niet meer ziet en graag geholpen wil worden op het gebied van het kiezen van een boxspring. Hoe u de juiste boxspring kiest, leest u op deze pagina.

Keuzes maken

Om de juiste boxspring te kiezen zijn er verschillende vragen die u uzelf moet afvragen. Door deze vragen te beantwoorden maakt u de zoektocht naar de juiste boxspring een stuk eenvoudiger. Hieronder staan de vragen.

  • Hoe breed moet de boxspring zijn?
  • Hoe lang moet de boxspring zijn?
  • Wil ik een elektrisch verstelbare boxspring?
  • Wil ik een box met veren?
  • Wat voor poten wil ik onder mijn boxspring?

Wanneer u deze vragen heeft u beantwoord kunt op gerichter op zoek gaan naar een boxspring die binnen uw wensen past. 

De juiste keuzes maken

Heeft u meer hulp nodig bij het beantwoorden van bovenstaande vragen? Boxspring Gekte helpt u de juiste keuze te maken. Wanneer u al een boxspring heeft, is het een stuk eenvoudiger om een nieuwe boxspring te kiezen. Maar komt u van een ‘normaal’ bed, dan is de vraag ‘hoe kies je een boxspring?’ lastiger te beantwoorden. Wel kunt u eenvoudig de afmetingen bepalen. U weet immers of u bed groot genoeg is, groter of misschien wel kleiner mag. 

Een elektrisch verstelbare boxspring kan ervoor zorgen dat u met meer comfort tv kan kijken vanuit uw bed en eventueel eenvoudiger uitstapt als u last van uw rug heeft. Een box met vering erin geeft meer slaapcomfort. Het voelt dan alsof u op twee matrassen ligt. Een houten frame als box met een goed matras kan ook nog steeds zorgen voor veel slaapcomfort. Als laatste de poten. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw smaak en de inrichting van uw slaapkamer. 

Heeft u de vragen beantwoord? Bekijk dan het assortiment van Boxspring Gekte en kies een boxspring die bij uw wensen aansluit.

Inspiratie op doen voor je slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top