Boxspring zonder hoofdbord

Een boxspring zonder hoofdbord zorgt dat het bed beter past op lage plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij slaapkamers waar schuine wanden zijn, of wanneer er weinig ruimte in de slaapkamer is. Een hoofdbord kan namelijk al snel tussen de 7 en 20 cm dik zijn. Dit kan in kleine slaapkamers al snel het verschil maken. Ook kan het zijn dat mensen een boxspring zonder hoofdbord mooier vinden. 

Wat ook wel eens voorkomt dat een boxspring zonder hoofdbord wel binnen het budget van iemand valt en met hoofdbord niet. Hierdoor kunnen mensen toch profiteren van het extra comfort van boxsprings.

Boxspring zonder hoofdbord voor zakelijke klanten

Zakelijke klanten van Boxspring Gekte willen graag een boxspring zonder hoofdbord. Hierdoor kunnen de twee lig helften namelijk uit elkaar worden geschoven. Hierdoor kunnen gasten van wat meer privacy genieten. 

Nadelen boxspring zonder hoofdbord

Er kleven helaas ook wat nadelen aan het kopen van een boxspring zonder hoofdbord. Een hoofdbord zorgt er vaak voor dat de twee losse boxen aan elkaar blijven staan. Daarnaast zorgt het ook voor meer stevigheid en stabiliteit. Het is daarom ook niet verstandig om zomaar een boxspring te kopen en het hoofdbord niet te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de boxspring niet stevig genoeg is.

Bij Boxspring Gekte hebben we momenteel nog geen boxspring zonder hoofdbord. Bekijk ons assortiment goedkope boxsprings en kies een boxspring. Je kunt er dan altijd voor kiezen om het hoofdbord weg te laten zodat je toch nog een boxspring zonder hoofdbord hebt. Zorg dan wel dat de boxen op een andere manier aan elkaar verbonden zijn.

Inspiratie op doen voor uw slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top