Boxspring met tv-lift

Een boxspring met tv-lift zorgt ervoor dat u comfortabel tv kunt kijken in bed. Bovendien bespaart u ruimte en heeft u geen lelijk zwart vlak in uw kamer wanneer u geen tv kijkt. Met een druk op de knop komt de televisie uit het voetbord te voorschijn. Daarnaast zul je geen gedoe hebben met kabels die door de slaapkamer lopen. Een boxspring met tv-lift kopen kent eigenlijk alleen maar voordelen. 

Waarom boxspring met tv-lift?

Het is heerlijk om tv te kijken voor het slapen. Door de boxspring met tv-lift laat u de televisie bij uw voeten omhoog komen en kunt u samen met uw partner of alleen nog een goede film of jullie favoriete serie kijken. Het is natuurlijk mogelijk om dit ook op de bank te doen maar zodra u wilt gaan slapen moet u nog veel bewegen om naar tanden te poetsen, uit te kleden en dergelijke. Dit zorgt ervoor dat u weer wakker wordt en zodra u dan in bed ligt wilt u nog niet slapen. Als u vanuit uw boxspring televisie kijkt heeft u deze problemen niet. U kunt gelijk in slaap vallen als u een boxspring met tv-lift heeft.

Assortiment boxsprings met tv-lift

Op dit moment heeft Boxspring Gekte nog geen boxsprings met tv-lift in het assortiment. Wij zijn altijd op zoek naar toevoegingen aan ons assortiment. Mochten wij een boxspring met ingebouwde tv-lift vinden die aan onze kwaliteitseisen voldoet, dan zullen wij deze zeker aan ons assortiment boxsprings met tv-lift toevoegen. Bekijk tot dan ons assortiment boxsprings en wie weet zit er wat voor u tussen.

Inspiratie op doen voor uw slaapkamer?
Volg ons op

Shopping cart

close
Scroll To Top