Show sidebar

Toont alle 4 resultaten

Kleur
Afmeting
Vulling Box
Type
Prijs

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring biedt extra comfort wanneer je nog een boek wilt lezen of een serie wil kijken. Op een vlak bed kun je het vaak net niet goed zien of lig je waarschijnlijk niet lekker. Een boxspring kopen die elektrisch verstelbaar is, maakt dat deze deze problemen voortaan verleden tijd zijn. Door een druk op de knop kun je langzaamaan rechtop in bed gaan zitten of je benen omhoog laten gaan om helemaal te ontspannen. De elektrische verstelbare boxspring van Boxspring Gekte bied je een perfecte nachtrust en optimaal comfort. Bekijk de elektrische boxspring outlet voor de unieke aanbiedingen van Boxspring Gekte. Andere goedkope boxen in de tweepersoons, twijfelaar en eenpersoons maten vind je ook in onze online beddenwinkel.

Elektrisch verstelbare boxspring

Een elektrisch verstelbare boxspring van Boxspring Gekte is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van fysieke klachten. Zeker wanneer je last hebt van klachten aan je lage rug, kan een elektrische boxspring veel verlichting bieden. Door het voeteneinde een paar centimeter omhoog te zetten, kun je de spanning op jouw onderrug spieren en wervels al verminderen. Doordat de druk verlaagd wordt, wordt het herstel van de spieren bevorderd tijdens de nachtrust. Dit zorgt er voor dat je fitter wakker wordt. Heb je toch liever een bed waarmee je de ruimte in jouw slaapkamer optimaal benut? Dan kan je kiezen voor de boxspring met opbergruimte of ingebouwde tv-lift.

Als je het hoofdeinde van jouw elektrisch verstelbare boxspring omhoog doet wanneer je tv gaat kijken in bed, ontlast je jouw nek en rug. Je neemt dan een meer natuurlijke houding aan dan wanneer je rechtop tegen kussen gaat zitten. 

Hoe werkt een elektrische boxspring?

Het is heerlijk om na een lange dag werken, voor het slapen nog even een boek te lezen om volledig te ontspannen. Met een elektrisch verstelbare boxspring kun je dit nog comfortabeler maken. Je kunt eenvoudig uw boxspring in de beste leespositite zetten. De werking van een elektrische boxspring is zeer eenvoudig. Een elektrisch verstelbare boxspring wordt bediend door een of meerdere elektromotoren. Deze motor of motoren zorgen ervoor dat het hoofd- en/of voeteneinde los van elkaar versteld kunnen worden. Je kunt de motoren eenvoudig bedienen door de afstandsbediening te gebruiken. 

Elektrische boxspring outlet

Ben je op zoek naar een goedkope elektrisch verstelbare boxspring? Bekijk dan de elektrische boxspring outlet van Boxspring Gekte. Hier vind je de laatste modellen van onze collectie boxsprings die elektrisch verstelbaar zijn. Dit zorgt ervoor dat je voor een goede prijs kunt genieten van alle voordelen van een elektrische boxspring. 

Bekijk ons assortiment of ga naar de elektrische boxspring outlet van Boxspring Gekte.

Shopping cart

close
Scroll To Top